Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KLASYK!][PVP+GILDIE]Magic PVP Wars][1.5.2][Ogar Administracja]

kisiu165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Magic PVP Wars

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Pvp+Gidie

strzalka.gifSloty: 20

strzalka.gifIP: magicpvpwars.srvmc.pl nie działa? spróbuj na tym: 188.165.214.28:27681

strzalka.gifPotwory: TAK

strzalka.gifZwierzęta: TAK

strzalka.gifPvP: TAK(Poza spawnem)

strzalka.gifPremium: NIE

strzalka.gifNether: TAK

strzalka.gifBialaLista: NIE

Administracja2.png

Evolution (kisiu165) Konrado017 Filix2704

pluginy.png

Wszystkie potrzebne:) Np. Other drops (skonfigurowany) Head-Shot(strzaly w glowe biorą 2x więcej hp) itd.

InformacjeDot.png

Magic pvp wars to KLASYK w gatunku pvp i survival. U nas możesz grać bez lagów i spokojnie budować domki, podpisywać sojusze z gildiami i przede wszystkim świetnie się bawić! Zapraszamy do nas 24/7

Opublikowano

Powiem tyle

Serwer do DU** Jakiś fix sobie dedl a miał diax eq od adma a ja se wziolem chciałem odda i zrobiłem trola i wywaliłem na kaktusa

A wtedy nagle sobie skurczybyk zabrał MOJE rzeczy i nie chciał oddac widać jaka ogar administracja

Pliki sa pobrane mogę nawet podać autora za każdy ded gracza 2 zlota 1 zelazo i 1 melon to sobie koleś z kolega będę się ciągle bili o leci po 3lvl i tak se expia nie ogarniają nawet pluginu na gildie niby nie działa a ja jakoś zrobilem gildie

Mapa do DU**

0/10 nq

Opublikowano

@up nasz serwer jest serwerem full PVP (poza spawnem) przy małej ilości graczy administratorzy także biją się z graczami. Jesli ktos zabije drogiego gracza NIE ODDAJE mu itemów. Co do plików masz rację, ale skoro jesteś lepszy to dlaczego nie postawisz serwera na autorskich pluginach?;] W tym dniu w którym grałeś było otwarcie serwera i dropy z graczy zostały zwiększone. Normalnie z innych graczy wypada jedzenie po 1-2 sztukach. Nie mogłes zrobić Gildii, ponieważ plugin PayItemsForGuild nie był skonfigurowany. Mapa jest w trakcie pracy a właściwie to gracze tworzą mapę:)

Dziękujemy za opinię.

Opublikowano

hahaha nie oddaje itemow a ADMIN powiedział Oddawaj itemy albo BAN GROZIL MI a itemy byly z gm dane graczowi i co teraz powiesz ? Wywalilem je na kaktus a admin zabrał moje spadaj z wymówka nq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...