Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Laptop lub Stacjonarka Składak do 3,000 zł

humannus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy nie wytrzymuję już ze swoim drewnianym komputerem, który nie potrafi nawet ogarnąć filmów na YouTube, więc postanowiłem zebrać sobie na coś ciekawego. Mam już uzbieraną kaskę, tylko problem w tym że nie znam się jakoś mega na składaniu komputerów stacjonarnych czy szukaniu dobrego laptopa.

Chciałbym mieć laptopa/komputer dobry do gier, który uciągnąłby nowe produkcje przynajmniej na low/med detalach. Pracuję dużo w Photoshopie i innych produktach Adobe, więc musiałby radzić sobie z kilkoma programami zżerającymi dużo pamięci/procka na raz, dlatego myślę że i7 byłby potrzebny. Co do RAM, to chciałbym go zmieścić do 8 GB.

Znalazłem jednego kandydata do kupna, lecz chciałbym poszukać jakichś alternatyw, liczę że forumowi spece coś znajdą ^,^.

http://starsys-pclweb.systemb2b.com/pricelist/item.aspx?pid=c7692084&tabid=Subscriptions

Ten byłby ok, pasowałby mi.

Cena: do 3,000 zł

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź,

humannus. :)

Opublikowano

Nie małym, bo na tym E33 nic nie zrobi. Nie weźmie Gigabyte B75 D3V - dopłata 50zł, a takty prawie 4,0 :P

Ty lepiej daj swoją propozycję :D

Chciałbym dopowiedzieć, że będę na nim duużo grał :P

Opublikowano

Uciągnie :) Może nie Crysis 3 na full ultra itd. ale spokojnie na niezłych wymaganiach pograsz. A reszta to ultra w full hd ;P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Wielkie dzięki, tylko nie wiem jak z tą kartą graficzną. Nigdy o takiej nie słyszałem, uciągnie nowe produkcje?

Sam posiadam, powiem ci że narazie wszystko w ultra/high leci ( oprócz crysis 3 jescze nie wiem na jakich ustawieniach bo nie grałem. )

Co do głośności karty to moim zdaniem nie jest głośno aczkolwiek nie jest też jakaś wielka cisza.

Jeśli do 2.5k to bierz zestaw Up. Najlepszy.

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

2 dodatkowe USB3.0 dostaniesz kupując jakiś panel przedni i podłączając do MOBO;).

Ew. masz Brutusa M23 z USB 3.0 (1).

Więcej niż 3x USB3.0 chyba nie wykorzystasz, nie ? :P

Kartę graficzną zostaw, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...