Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki server zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam server 35 slotów, 0 lagów.

I teraz mam problem, jaki typ servera zrobić, żeby pasował na 35 slotów, i żeby grało tyle ludzi.

Proszę pisać.

dsa

Opublikowano

Jakbym już miał taki serwer kupiony zrobiłbym coś na szybko bo serw się marnuje. Survival

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Nie, no ja bym dał jakąś mini grę

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie masz skonfigurowanego serwera, a mówisz, że zero lagów...
Jak nie masz pomysłu na serwer to najlepiej go nie rób. Nie ma nic gorszego niż serwer robiony na siłę. A jak już naprawdę chcesz to zrób taki serwer, na którym sam chciałbyś grać.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Kolego słuchaj chcesz postawić serwer dobra nie mam nic przeciwko ale są 3 sprawy a mianowicie:

1.Skonfiguruj pliki serwerowe oraz pluginy pod dany serwer.

2.Zbierz ogarniętą administracje no chyba że sam ogarniasz wszystko (ale co do tego nie jestem pewien )

3.zrób mapę i dopiero wykup serwer ;)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Lamok, wiem co robię.. nie musisz mi wypominać, że robię źle, zapytałem was tylko jaki typ servera ma być..

@3up ale jaką ? myślałem nad SkyBlockiem, ale nie wiem.

dsa

Opublikowano

jeżeli sam nie wiesz na jakim typie serwera byś grał to po co stawiasz serwer szkoda kasy oraz twojego czasu

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Survival będzie dobry, tylko że czasem są tacy ludzie że wyleją lawę za czerwoną wełne i ona się dostanie do miasta.. Ale polecam taki serwerek typu Survival.

e387c4fc41318.png

Jestem grafikiem, więcej informacji na temat znajdziesz na moim FB: https://www.facebook.com/serinking/.

Opublikowano

@2up..

Tylko że ja robie dwa cuboidy pierwszy na miasto od rogów czerwonej linii, a później cuboid na około 40-50 kratek od tej linii, żeby można było właśnie tyle kratek od niej budować ;)

dsa

Opublikowano

Jak można robić serwer na siłę?

Jak już musisz, mam nadzieję, że nie dla kasy, ale mała rada: survivalów są tysiące, czym ty byś nas zachęcił?

Opublikowano

Jak można robić serwer na siłę?

Jak już musisz, mam nadzieję, że nie dla kasy, ale mała rada: survivalów są tysiące, czym ty byś nas zachęcił?

Survivalu jest tysiące, ale tych dobrych jest niewiele.

@topic

Może odpowiedz sobie na pytanie: co najbardziej lubisz robić w grze? To Ci pomoże wybrać typ serwera, który najbardziej lubisz. I taki serwer zrób.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...