Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Utrzymanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejoo... Mam pytanko do Was. Planuję założyć serwer 40 slotowy, ale nie wiem z jakiego typu serwera, najlepsiej zarobię. Chodzi mi o to, aby utrzymać serwer z samych vipów. A oto są typy które mogę zrobić:
- Survival

- Survival + Frakcje

- FreeBuild

- HardCore

- Mało prawdopodobne, ale mogę spróbować zrobić wojny królestw, tylko musiałbym mieć dobry Team i koleszkę od pisania plugsów.

A więc jak możecie to proszę abyście napisali, który typ najlepsiej wybrać. Najlepsiej jak pominiecie "- Mało prawdopodobne, ale mogę spróbować zrobić wojny królestw, tylko musiałbym mieć dobry Team i koleszkę od pisania plugsów."

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Jak dla mnie, to FreeBuild. Ale to nie ważne jaki typ, ważne jak wykonany serwer. Jeśli masz dobrą drużynę i gra sporo osób, to każdy będzie chciał kupić vipa.

Przydałyby się również niskie ceny - 6.15zł vip, jak u mnie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja bym proponował Serwer Hardcore, za zginięcie ban na 3 dni, a UB tylko 3zł

Vip za 17zł z możliwością używania /spawn /sethome /home itp

Opublikowano

Może serwer RPG? Mało jest dobrych rpgów (nie chodzi mi o survival z frakcjami) więc łatwo będzie można przyciągnąć ludzi.

Opublikowano

Nie mam zbytnio dużego pojęcia co do tego typu serwerów. Możesz powiedzieć o co z tym RPG godzi? Wiem że to się nazywa Role Play Games czy jakąś tak...

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ja polecam Survival + Frakcje łatwy w utrzymaniu i malo pluginow do ogarniecia

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Proszę administracje o odjecie paru punktów ostrzezeń

Opublikowano

Survival + Frakcje spokojnie się utrzyma dodaj do sklepu jakieś fajne itemki diaxy eq Vip i coś tam jeszcze i spokojnie się wyrobisz oczywiście jeśli bedą gracze

Opublikowano

Ja bardzo duzy zarobek mialem na serwerze FreeBuild. Ale zrob rangi :

Vip

SuperVip

Champion

Jesli potrzebowałbyś jakiejs pomocy z serwerem pisz na GG

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...