Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod Avintia

Pumaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z kamermodem na Avintia. Mimo, że serwer jeszcze nie działa to chciałem zrobić na avintie kamera. Jest wszystko okey. IP, porty i pong. Wszystko się zgadza. Mimo to na cliencie kiedy chcę się zalogować wyskakuje złe passy (bo jeszcze nie można kont zakładać), a na kamermodzie przy channellach jest "...", a przy logowaniu błąd, tak jakbym coś zrobił nie tak, lecz robiłem go 2 razy i wszystko się zgadzało. Na KamerModzie także powinne wyskoczyć błędne passy. Nie wiem czy oni mają jakieś zabezpieczenia przed tym, lecz wątpie w to. Nie wiem co jest nie tak. Proszę o pomoc.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ty nic nie rozumiesz. Pewnie nawet nie przeczytałeś tematu dokładnie, albo jego połowe. Rozumiesz, że na cliencie pisało, że złe passy?! To oznacza, że serwer działa formalnie i jest logowanie online, a to oznacza, że to samo powinno się pojawić na kamermodzie, a nie błąd łączenia tak jakby serwer nie działał. Przemyśl to.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...