Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zed

keleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tą postać się idzie only ad, maxujesz Q a później E ja zawsze buduję tą postać w ten sposób :

Butki zależnie jakie potrzebujesz głównie tabi->Black cleaver->Bloodthrister->LastWhisper/Maw of Malmortius ( zależnie czy APc na feedzie, ale głównie wybieram LW)->Frozen Mallet->maw of malmortius jeśli wcześniej kupiłeś LW

Butki to wiadomo.

BC da ci armor pena co jest konieczne w Zedzie i trochę hp na start.

BT to jest podstawa w nim, nie chodzi o samego life steal, ale o te 100DMG które ci da.

Last Whisper armor pene i zwiększy DMG

Maw of Malmortius Da ci DMG i to sporo i survi, tym bardziej to składaj bo zedem gra się na midzie :)

Frozen Mallet żebyś nie był takim papierem i robił tons of dmg da ci slowa dodatkowo i trochę DMG.

Q maxujesz bo robi największy DMG w połączeniu z W a E slowuje i robi aoe dmg. Jak używasz ulti to napieprzaj w klawiaturę jak pojeb*ny im więcej dmg zadasz na ulti, tym więcej enemy dostanie.

Tyle ode mnie

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

maxujesz Q bo tym sie gra na midzie a 80% miderów z którymi sie bd napier*alał biją z distance tak? + Q wdłg. mnie jest lepszym rozwiązaniem mid to solo linia a teraz policz jak trafisz 2x Q połączone z W, w maxujesz jako 2 jak startujesz w mid game gdzie już częściej są większe team fight.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Obecnie maxoanie "E" na Zeda jest słabe dlatego że podczas swojego cienia na początkowych poziomach nie użyjesz go 2 razy. Build to : Black Cleaver-BotRK-Last Whisper-Mercurial Scimitar(bardzo OP item, ale niestety niedoceniany)-Bloodrister/Maw/GA/Warmog oraz sytuacyjne buty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...