Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.k.vu [Dedyk] [Medium]

Gomez 

Ankieta  

397 użytkowników zagłosowało

1. 1. Start w Sobot? Godzina:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do samego serwera wypowiem się po zalogowaniu postaci, w tej chwili pobieram klienta, jedyne do czego się teraz doczepię

to oferta item-shop, delikatnie mówiąc mało oryginalna i zachęcająca do kupna.

Edit: Serwer warty uwagi, expi się bardzo przyjemnie, nawet nie laguje jak niektórzy się skarżyli, jedyne co boli to brak metali/bodzia u NPC oraz niechlujnie napisane questy (wizualnie), brak podglądu w staty zabić

59649524317135950350.png

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do samego serwera wypowiem się po zalogowaniu postaci, w tej chwili pobieram klienta, jedyne do czego się teraz doczepię

to oferta item-shop, delikatnie mówiąc mało oryginalna i zachęcająca do kupna.

Edit: Serwer warty uwagi, expi się bardzo przyjemnie, nawet nie laguje jak niektórzy się skarżyli, jedyne co boli to brak metali/bodzia u NPC oraz niechlujnie napisane questy (wizualnie), brak podglądu w staty zabić

Ale bodzi bardzo dużo dropi z metków, sakw czy za zabite potowory :)

Ja na serwerze posiadam już 70lv stalke, trute.

przyjemny serwer. gorąco polecam :)

oraz brak lagów

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, znowu upadnie tak jak Tavia, z czego to wyniknie ? Olewanie serwera przez GA Mateusza, któremu tylko chodzi o hajs.. bo wiecie, hajs musi się zgadzać. Puścił od nowa Tavię i ten serwer, żeby troszkę zarobić ;x.. Kto zna prawdę o Tavi, to wie jak jest. Jeszcze raz, serdecznie nie polecam syfu.. Porównując się do globala, niszczycie sobie reputację.. 0 reklamy, na serwerze tym i tym ile gra ? 200 osób w tym sklepy/buffki ? xD Pozdro.. ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera, znowu upadnie tak jak Tavia, z czego to wyniknie ? Olewanie serwera przez GA Mateusza, któremu tylko chodzi o hajs.. bo wiecie, hajs musi się zgadzać. Puścił od nowa Tavię i ten serwer, żeby troszkę zarobić ;x.. Kto zna prawdę o Tavi, to wie jak jest. Jeszcze raz, serdecznie nie polecam syfu.. Porównując się do globala, niszczycie sobie reputację.. 0 reklamy, na serwerze tym i tym ile gra ? 200 osób w tym sklepy/buffki ? xD Pozdro.. ;)

Co Ty gadasz.

serwer bardzo dobrze się trzyma i chodzi bez lagów...

Niestety GA nie jest dostępny ale to z przyczyn prywatnych ... a reklamy będą i to niedługo ;)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Co Ty gadasz.

serwer bardzo dobrze się trzyma i chodzi bez lagów...

Niestety GA nie jest dostępny ale to z przyczyn prywatnych ... a reklamy będą i to niedługo ;)

Niedługo to ten serwer padnie, wiem, wiem.. że Mateusz Ci każe pisać pozytywne posty, ale sorry.. każdy wie jak jest ;) . Nikt nie zagra na ''nowym'' globalu xD czyli tzw, Tavii s2, w wersji ulepszonej, a tak serio bardziej zje* . I czy ja pisałem coś o lagach, hmm ? ;> Po prostu, nie warto grać z ludźmi, których Ci na palcach mogę policzyć. :) Mateusz, zawsze ma ''problemy'' prywatne .Szczerze, to on nic nie potrafi zrobić.. na Tavi biolog był zbugowany przez miesiąc, a tu podobno działa, bo ktoś mu pomógł.. PS: Nie hejtuję, tylko stwierdzam fakty .

5.

Opublikowano

Niedługo to ten serwer padnie, wiem, wiem.. że Mateusz Ci każe pisać pozytywne posty, ale sorry.. każdy wie jak jest ;) . Nikt nie zagra na ''nowym'' globalu xD czyli tzw, Tavii s2, w wersji ulepszonej, a tak serio bardziej zje* . I czy ja pisałem coś o lagach, hmm ? ;> Po prostu, nie warto grać z ludźmi, których Ci na palcach mogę policzyć. :) Mateusz, zawsze ma ''problemy'' prywatne .Szczerze, to on nic nie potrafi zrobić.. na Tavi biolog był zbugowany przez miesiąc, a tu podobno działa, bo ktoś mu pomógł.. PS: Nie hejtuję, tylko stwierdzam fakty .

5.

Hahahahaha nikt mi nie każe....

Ja jestem zwykłym graczem.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

@Quejq Powinieneś pisać bajki.

@Dingox Nie karm trolla

Co tam Mateusz, jak serwer ? 1k graczy online ? bo wiecie (Gomez, to Mateusz pod nickiem) Bodajże 3 jego konto na MPC :/

ps: Troll Cie chyba zrobił, niewychowany gówniarzu.. ukrywać się pod 3 nickami, postawić Tavię s2 (lepszą) i mieć w dupie graczy, każdy widzi, że przez olewanie nie masz nawet 300 online ;) ( Sprawy prywatne) hahaha śmieszny typ xD . Idź pograj w piłkę na ''futbalu'' na globalu.. buahahah :D

Opublikowano

Co tam Mateusz, jak serwer ? 1k graczy online ? bo wiecie (Gomez, to Mateusz pod nickiem) Bodajże 3 jego konto na MPC :/

ps: Troll Cie chyba zrobił, niewychowany gówniarzu.. ukrywać się pod 3 nickami, postawić Tavię s2 (lepszą) i mieć w dupie graczy, każdy widzi, że przez olewanie nie masz nawet 300 online ;) ( Sprawy prywatne) hahaha śmieszny typ xD . Idź pograj w piłkę na ''futbalu'' na globalu.. buahahah :D

Żal dupe ściska, że on zrobił coś czego Ty byś nie mógł?

Wywołujesz w tym temacie flamewar czyli ban na posty na ileś tam dni ....

Serwerowy ts już działa .. wreszcie.

Konto od 0 i w 2 dni 72 lv przy pomocy Ashe :)

Zapraszamy na serwer

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Żal dupe ściska, że on zrobił coś czego Ty byś nie mógł?

Wywołujesz w tym temacie flamewar czyli ban na posty na ileś tam dni ....

Serwerowy ts już działa .. wreszcie.

Konto od 0 i w 2 dni 72 lv przy pomocy Ashe :)

Zapraszamy na serwer

Bo sam nie potrafisz nic zdobyć, to grasz z jakąś laską (sponsorką) ? Beka z typa xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer Hardowy ... a nie medium ...

Medium...

Bo sam nie potrafisz nic zdobyć, to grasz z jakąś laską (sponsorką) ? Beka z typa xD.

Ahahahahah. Beka z Ciebie ;)

Potrawie sam zdobyć, zobacz ranking - Wyku 6 miejsce 80 lv.

Ashe to moja koleżanka która mi pomaga expić itd.

A to, że Ty nie masz kontaktów z różnymi osobami (kolegami/koleżankami), którzy by Ci pomogli to już Twoja sprawa.

Zapraszam na serwer bo dużo rzeczy jest dodanych, np. ten football, katakumby etc.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Serwera nie polecam ze wzgledu na administracje ktora wgl. nie interesuje sie serwerem.

Rekrutacje GM jest ON ... od ponad miesiaca tyle ciekawych podan jest , a do tej pory nie wybrali.

Jest juz dwoch gm-ow od poczatku serwera wiec po co wiecej gm-ow na dwudziestu graczy ?

Poza tym wlasciciel serwera pojawil sie na forum i oglosil

''Kazdy kandydat na gm-a musi posiadac 70 lv + ''

Chce on tym zachecic graczy do expienia.

JESZCZE RAZ ODRADZAM GRY NA SERWERZE

√π§Δ×±°¢©®™¿ ¡!

08945921259705007813.png

Opublikowano

Serwera nie polecam ze wzgledu na administracje ktora wgl. nie interesuje sie serwerem.

Rekrutacje GM jest ON ... od ponad miesiaca tyle ciekawych podan jest , a do tej pory nie wybrali.

Jest juz dwoch gm-ow od poczatku serwera wiec po co wiecej gm-ow na dwudziestu graczy ?

Poza tym wlasciciel serwera pojawil sie na forum i oglosil

''Kazdy kandydat na gm-a musi posiadac 70 lv + ''

Chce on tym zachecic graczy do expienia.

JESZCZE RAZ ODRADZAM GRY NA SERWERZE

√π§Δ×±°¢©®™¿ ¡!

1 dzien i masz ponad 70 lv + zrobienie sobie jakiegos eq ...

Parodia jest z Tobą, bo Ciebie nie wybrali ^_^

Zapraszam na serwer ;)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Medium...

Ahahahahah. Beka z Ciebie ;)

Potrawie sam zdobyć, zobacz ranking - Wyku 6 miejsce 80 lv.

Ashe to moja koleżanka która mi pomaga expić itd.

A to, że Ty nie masz kontaktów z różnymi osobami (kolegami/koleżankami), którzy by Ci pomogli to już Twoja sprawa.

Zapraszam na serwer bo dużo rzeczy jest dodanych, np. ten football, katakumby etc.

Widać, jak potrafisz grać ''hakjerze'' :rolleyes:

16.06.2013

WH

na stałe

ps: Twoja postać zniknęła z rankingu z powodu bana, za WH. Nadal mam z Ciebie bekę . xD

I kończę z Tobą dyskusję, bo z ''nikim'' nie da się rozmawiać, Cześć.. jeśli chcesz coś dodać, pro elo hakjerze, to pisz pw .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widać, jak potrafisz grać ''hakjerze'' :rolleyes:

16.06.2013

WH

na stałe

ps: Twoja postać zniknęła z rankingu z powodu bana, za WH. Nadal mam z Ciebie bekę . xD

I kończę z Tobą dyskusję, bo z ''nikim'' nie da się rozmawiać, Cześć.. jeśli chcesz coś dodać, pro elo hakjerze, to pisz pw .

Nie zniknęła ahahhahahahahha.

To już na wh nie można pograć? Mam kolejną postać i już niedługo będzie w topce tylko tym razem bez wh ;)

Postacie z OX zostały już odbugowane więc można smialo grac

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Szkoda,że admini to oszuści...

Bo miał być start 2 tygodnie temu i codzinnie przesuwają start,a IS włączony zeby kase na Vipach nabic...

Bo oni sie starają i pracuja na serwerze ... nie widzisz sa nowa mapy lokacje itp pomyśl sobie ile musi być błedów ty sproboj taki serwer zrobic... zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...