Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crashe, bugi, rozłączanie.

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś tygodnia, może dwóch ciągle po zalogowaniu mam przebłyski rozłączono z PVP.net i połączono i tak co 2 minuty.

Raz zdarzyło mi się tak, że zacząłem rankeda, jestem w lobby i nagle bach rozłączyło mnie z tego nie mogłem champa wybrać i wyjebało mnie i 5 min czekania i -3 pkt.

dobra poczekałem i znowu lobby ranked, nagle bach adobe crash coś tam i kurwa teraz 30 min i - 10 pkt, no to jest kurwa nie pojęte.

Mam kompa stalowego ciągnie wszystkie gry na maxa, a wina internetu też nie jest, mam stałe łączę 6 mb, nawet jak mi odłącza lola to normalnie neta mam tylko ten lol.

Zadam też 2 pytanie,

czemu jak ustawie na maxa ustawienia to mam co 15 min crashe lola? Kiedyś tak nie miałem, pomaga tylko reset kompa, bo potem ciągle bug splat albo crashe.

Kompa mam b. dobrego.

Opublikowano

Ale mimo to, że w lolu ciągle mam rozłączono i połączono to mam neta, normalnie po google mogę sobie śmigać po mpc, tylko w lolu brak, nie wiem o co chodzi, nie mogę zbytnio grać przez to.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh, najbardziej chodzi mi o te full detale, mam kompa stalowego, wydałem na niego sporo, lajtem bf3 na full detalach, ale lol na full detalach i mam crashe, blue screen, bugsplaty wtf?

Gram na niskich i takiego czegoś nie mam.

Opublikowano

Refresh, najbardziej chodzi mi o te full detale, mam kompa stalowego, wydałem na niego sporo, lajtem bf3 na full detalach, ale lol na full detalach i mam crashe, blue screen, bugsplaty wtf?

Gram na niskich i takiego czegoś nie mam.

Blue screeny? Pozbądź się tego tym: http://www.mpcforum.pl/topic/979469-tut-blue-screen-w-lolu-jak-sie-pozbyc-tego/

Sterowniki wszystkie zaktualizowane?

Podaj dokładne parametry sprzętu.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam to samo to jest problem dostawcy internetu. Ci co maja internet radiowy taki jak ja od tego samego dostawcy mają ten sam problem ( moi koledzy) 2 kolega ma z tp i mu śmiga

Opublikowano

Mam taki sam problem z rozlaczaniem lola.

Myśle, że to problem tego ze internet przestaje dziac na sekunde lub tez krucej. Po wylaczeniu i wlaczeniu routera powinienes nie miec tych lagow chociaz na 1 mecz. Sam tak niestety man od miesiaca i nie wiem czy jest inne rozwiazanir niz zmiana internetu.(mam neostrade 10mb)

Opublikowano

Jakiego masz AV i czy posiadasz dodatkowego Firewall'a?

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...