Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban?

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gralem sb na cheacie i po wyscigu nie moglem odebrac nagrody i potem mialem cos takiego przy logowaniu "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostepne,sprobuj pozniej."

Dostalem bana? :C

@Edit: Dodam ze przez origin moge grac..

Opublikowano

Jeśli wyświetla Ci się to, że "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne, spróbuj później", to nie znaczy że dostałeś bana.

Przeglądają twój profil, ale po upływie pewnego czasu będziesz mógł wejść. Czasami 1 godzina, czasami 2.

Jeśli byś dostał bana to pisałoby, że złamałeś regulamin, czy coś podobnego.

@down

a czy ja napisałem że nie dostanie?

Dużo osób tak sprawdzają i mała ilość osób dostaje.

Opublikowano

Jeśli wyświetla Ci się to, że "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne, spróbuj później", to nie znaczy że dostałeś bana.

Przeglądają twój profil, ale po upływie pewnego czasu będziesz mógł wejść. Czasami 1 godzina, czasami 2.

Ale jak go sprawdzają, a latał na hackach to może dostać bana

461151420292002410470.png
Opublikowano

Za cheaty EA banuje rzadko, chyba ze autofinish. Raczej za cus innego, albo blad z ich strony ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@down

a czy ja napisałem że nie dostanie?

Dużo osób tak sprawdzają i mała ilość osób dostaje.

Nie sprawdzają konta i nie gadaj głupot bo powiedział Ci ktoś pewnie w grze a ty siejesz dalej plotkę ;x

EA wprowadziło zabezpieczenie przed botami i innymi cheatami czyli jeśli gra stwierdzi że na czymś grałeś wyrzuca cię z gry i nie wylogowuje.

Czyli twoje konto jest ciągle zalogowane można wejść do gry używając Origin który wylogowuje cię z gry przed wejściem ponownym.

0:1:26457329.png

55732574864464036549.jpg

Opublikowano

Wiem, że problem został już rozwiązany, ale gdyby na twoje konto została nałożona blokada najprawdopodobniej wskoczyłoby ci coś takiego:

JdGS2i2.png

Rzadko zdarza im się nakładać blokady na konta, ale jednak... Kiedyś jak działał jeszcze trainer na diamenty, to mi właśnie za jego używanie zablokowali jedno konto, ale, np. mojemu znajomemu już nie. Trzeba mieć dużo "szczęścia", aby nie móc zalogować się na swoje konto z takiego powodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...