Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skacz lamusie

Mistake1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,
które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

To jest stare jak internet...

I chyba nie wiesz co to jest sygnatura :)

A i żeby nie było nie jestem fanem bibera czy jak mu tam

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie potrzebny spam ale ja bym my dał nawet 1kg złota żeby skoczył

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Nie potrzebny spam ale ja bym my dał nawet 1kg złota żeby skoczył

Idioci, wszedzie idioci...a jakby chciał ci dać autograf to bys pewnie skakał z radości, polaczku.

Opublikowano

Idioci, wszedzie idioci...a jakby chciał ci dać autograf to bys pewnie skakał z radości, polaczku.

sam jesteś idiotą , nie jestem gejem zeby od pedala brac autograf

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo nudne i żałosne musi być Twoje życie jeżeli interesuje Cie hejtowanie, obrażanie osoby której w życiu nie spotkasz oraz zakładanie takich tematów z tekstem który istnieje pewnie dłużej od Ciebie.

Opublikowano

Nie wiem jak bardzo nudne i żałosne musi być Twoje życie jeżeli interesuje Cie hejtowanie, obrażanie osoby której w życiu nie spotkasz oraz zakładanie takich tematów z tekstem który istnieje pewnie dłużej od Ciebie.

aha , juz mam sie wysrac ? Moze i starym ale jarym

Opublikowano

Już dzieci tak szybko zakończyli edukacje?

Gdyby Twoja matka stała na krawędzi i chciała skoczyć to też byś patrzył i jadł popkorn.

Zanim coś napiszesz pomyśl idioto. Nie musisz naśladować głupoty kolegów.

Zaraz ja wejdę na skype i napisze krótki łańcuszek o Tobie. Może przepowiednia się spełni i umrzesz bo tak życzysz innym.

Może teraz Ci coś do głowy dobije. To, że nie lubisz jego muzyki to nie znaczy, że masz takie rzeczy pisać. Jak ktoś nie polubi Twojego "ryja" to też ma ci życzyć abyś się zabił?

Opublikowano

biber jest chujowy jak reszta wykonawców muzyki pop ale wszyscy go nienawidzą bo taka jest głupia moda która sprawiła mu dużej popularności.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Większość inteligentnych ludzi nie cieszyłaby się z tego, że ktoś chce popełnić samobójstwo. Nie wiem czy chciałeś być śmieszny, czy co, ale uwierz mi - nie wyszło Ci. ;)

Temat do spamu, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...