Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

>>>modern-city.pl<<<[fb+sv][130slotów][Dedyk 16RAM!]

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

logo.png

Chciałbym zaprosić was na serwer modern-city.pl. Na serwerze jest miła administracja, częste eventy, a jutro odbędzie się event na VIPa!!. Serwer posiada wiele ciekawych budowli (jedna z nich została wyróżniona w TOP10 Blowa) Na serwerze można kupić działki, a jeżeli ktoś chce trochę powalczyć może przejść na mapę survival, na której jest możliwość założenia frakcji. Serwer za niedługo będzie miał rok i jest bardzo stabilny!

Informacje na temat serwera:

IP: modern-city.pl

Sloty: 130

Typ: Freebuild + Survival i frakcje

Na serwerze włączony jest Netcher i End ;)

PVP w wyznaczonych miejscach

Rozbudowane forum

Jak zacząć?

Aby zacząć grę należy zarejestrować się komendą /register (hasło) (powtórz hasło). Na spawnie należy przeczytać wszystkie tabliczki, aby potem nie zajmować cennego czasu administratorom :). Potem musimy zarobić trochę pieniędzy, a najlepiej zatrudnić się do pracy komendą /jobs. Następnie idziemy na /warp surowce gdzie wykonujemy swoją prace, aż zarobimy 5000. Wtedy będziemy mogli kupić swoją działkę na /warp dzialki. Dalej już sami sobie poradzicie :).

Co w przyszłości?

Aktualnie tworzona jest nowa mapka, na której gracze będą mogli wynająć sklepy/fabryki/restauracje. Zostanie dodane kilka ekonomicznych aspektów, ale póki co nie będziemy o tym opowiadać ;).

Jak wygląda serwer?

Nic tego nie przedstawi tak dobrze jak filmiki, które nagraliśmy z serwera :) Oto parę z nich:

Oficjalna reklama serwera:

TOP 10:

Budowa serwera:

Serdecznie zapraszam na serwer. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać z chęcią na nie odpowiem :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...