Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty w Docie i blokowanie kamery.

Axatros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy jeśli dam komuś kartę to będę mógł dokładnie taka samą odzyskać w grze ponownie?

2. Czy w tej grze da się zablokować kamerę?

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

1. Czy jeśli dam komuś kartę to będę mógł dokładnie taka samą odzyskać w grze ponownie?

2. Czy w tej grze da się zablokować kamerę?

1. To zależy. Jest limit kart, które możesz dostać (nie do końca wiem, czy jest to limit czasowy, czy permamentny).

2. Zablokować, czyli ustawić tak, żeby cały czas była "przyklejona" do postaci? Da się, ale jest to niewygone IMO. Naciskasz dwukrotnie na avatar postaci (na lewo od skilli) i masz zablokowaną. Jest tylko jedno "ale": jeśli najedziesz myszką na krawędź ekranu, to kamera wróci do swojego pierwotnego stanu.

7m9a.png

Opublikowano

1. To zależy. Jest limit kart, które możesz dostać (nie do końca wiem, czy jest to limit czasowy, czy permamentny).

2. Zablokować, czyli ustawić tak, żeby cały czas była "przyklejona" do postaci? Da się, ale jest to niewygone IMO. Naciskasz dwukrotnie na avatar postaci (na lewo od skilli) i masz zablokowaną. Jest tylko jedno "ale": jeśli najedziesz myszką na krawędź ekranu, to kamera wróci do swojego pierwotnego stanu.

O tym co mi powiedziałeś wiem. Chodzi mi tutaj o takie zablokowanie kamery jak w LoLu ponieważ często mam tak, że w walce zdarzy mi się wyjechać i stracić postać z pola widzenia. W LoLu można natomiast zablokować kamerę na Y lub trzymać spację. W Docie niestety na spacji kamera ucieka bezsensownie w kosmos...

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

O tym co mi powiedziałeś wiem. Chodzi mi tutaj o takie zablokowanie kamery jak w LoLu ponieważ często mam tak, że w walce zdarzy mi się wyjechać i stracić postać z pola widzenia. W LoLu można natomiast zablokować kamerę na Y lub trzymać spację. W Docie niestety na spacji kamera ucieka bezsensownie w kosmos...

Można w opcjach zmienić na spację (domyślnie jest na F1) i wtedy naciskasz dwa razy spację. A sama spacja przenosi bodajże do ostatniej akcji.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...