Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto za SB

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chcę zakupić autko za boosty, i prosił o doradę które lepsze ; )

Nissan Nismo R34GT-RZ-tune czy może BMW M3 GTS rozmyślam nad nimi i oby dwa mi się podobają tylko nie wiem które będzie mieć lepsze osiągi np na Ultra ?

Opublikowano

M3 GTS to jeden z lepszych wozów w klasie A, można wsadzić do niego najmocniejsze części ultra, a i tak zostanie w klasie A.

Co do Nismo to średnio znam ten samochód, ale wiem że dobrze sprawdza się w pościgach oraz może awansować do klasy S.

Lepsze osiągi na ultra będzie miał Nissan.

Opublikowano

Jeśli kupisz M3 GTS to o osiągnięcie "Champion klasy A" nie musisz się bać.Na pościgach jest to równie świetne auto.

Nismo jest to bardziej średniak w S klasie,chyba że ma dobre części.Świetnie też skręca i ma dobre nitro.

Ja bardziej polecam M3 GTS

PS:400 post B)

Opublikowano

Nismo w klasie S? Wątpie żeby to auto miało możliwość wejścia na klase S...

Nie widziałem w życiu lepszego nismo niż overall 747 i jest to auto do klasy S.

Nismo ogólnie prowadzi się bardzo dobrze, jest bardzo stabilny i ma prawdopodobnie najlepsze przyspieszenie.

Jednak jego nitro pozostawia sporo do życzenia, proponowałbym raczej kupic Porsche GT2 (997) bo to

najlepsze auto klasy A i wolałbym w niego wsadzic najlepsze części ultra niż w BMW :)

e/ dodam, że GTS był już dostępny za IGC a Porsche raczej jeszcze długo nie będzie

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Z tego co obczajałem na yt , z wiadomości kolegów to nismo po dobrym tuningu osiąga 380k/h z nitrem . M3 z nitrem (moje) jedzie 387km/h z wyjątkiem , że ultra mam 4 . Nismo według mnie to najlepsze auto w grze . Jak ktoś potrafi jezdzić to na pościgi to totalna rewelacja . Na sprintach , mówię tutaj o prostych to w 5 sekundowym starcie można osiągnać maksymalną predkość i słyszeć gadke , że jest sie cheaterem itp . Nismo vs Gts ? Zdecydowanie Nismo .

@up , te Gt2 to raczej szajs , bo nie widzialem , żeby ktoś tym potrafił jezdzić bez cheatów uzywając 20 nitro na starcie :D

Opublikowano

kupuj NISMO to najlepsze auto w klasie A mimo słabszego nitra ale jak dasz części ultra to wygrasz z klasą S bez problemu. Z tym przyśpieszeniem jakie ma NISMO na starcie robisz sobie przewage nawet bez tego nitra więc do duży + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...