Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300

Elthern23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Proszę o doradzenie jakiejś postaci za 6300, mam na oku 3 postacie (Riven Fiora Elise). Chciał bym się dowiedzieć jakiepostacie byście mi doradzili. Interesuje mnie:

- Fan z gry (Nie że kupie i mi się znudzi łatwo)
- Mocna
- Pożyteczna w TeamFight'ach
- Łatwi spierdoling :) (Jeżeli uznajecie to za przekleństwo to napiszcie w odpowiedzi)

Mogę grać wszystkimi oprócz ADC

P.S
Dodałem listę jakich champ mam

post-653576-0-54978500-1370614787_thumb.png

Opublikowano

Tak tylko powiem, że niedługo Riven i Talon bd za 4800, jak byłbyś zainteresowany, to się wstrzymaj.

Za 6.3 to polecałbym Lisse i Dianę, bardzo mocne championy, w poprzednich tematach jest wypisane + i - .

Opublikowano

Fiora moja 1 postac za 6300. Zdecydowanie ją polecam ma skilla na szybkosc ataku dzieki czemu na początku możemy składać itemy na atak. Jej ulti jest epickie do team fight'ów. Skill W dodaje jej ataku tak samo jak masterowi. Bardzo dobre Q dzięki nie mu można łatwo dogonić. Ogólnie jak się nią feed'niesz to Cię nikt nie rozłoży. Jedna z najfajnieszych postaci jakimi grałem (rozegrałem nią około 30 rund). Zdecydowanie polecam FIORE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...