Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Lissandra

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, opłaca się.

+ pasywka pomaga oszczędzać mane w early/mid

+ dmg z kombo

+ CC

+ mobilność / escape

+ mocna w teamfightach

- subiektywnie mogę powiedzieć, że nie podoba mi się range jej Q który jest podstawą harassu

Opublikowano

Nie bierz Branda. Champion aktualnie dość słaby na 30 lvl każdy wie co robić, postać nie ma szans, czekam sam na jego buffa. Kup Lissandrę albo Dianę, oba champy super, doby roam, dobre late, CC, dobra farma.

Opublikowano

Brand jest słaby, każdy wie jak uniknąć jego skillshotow, a lissandra to obecnie najgorsza postać w grze. Jej q prawie zasięgu nie ma, musi blisko podejść żeby coś zrobić, no, jak już wywali combo to idzie duży dmg, ale to tylko teoria. Jest całkowicie bezużyteczna.nie polecam ci jej.

Opublikowano

Brand jest słaby, każdy wie jak uniknąć jego skillshotow, a lissandra to obecnie najgorsza postać w grze. Jej q prawie zasięgu nie ma, musi blisko podejść żeby coś zrobić, no, jak już wywali combo to idzie duży dmg, ale to tylko teoria. Jest całkowicie bezużyteczna.nie polecam ci jej.

Masz ją kupioną ? Chyba grałeś nią tylko w rotacji, a widziałem jak te Lisski grały -_- Lissandra jest bardzo mocna, ma duży zasięg na Q, bo ono rozbryzguje się od minionów, i nie po to ma slowa, stuna, sneara i system ESC/doganiacz, żeby stać z drugiej strony mapki, ją buduje się pod AP offtanka i jedziesz, masz w cholere DMG, CC, jesteś tanky, świetna inicjacja. Zagrajcie jakąś postacią z 20 gier zanim zaczniecie ją oceniać, czy jest słaba. To samo było z Eliską, TFem, Kha Zixem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...