Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się robić nowe konto na wescie

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam aktualnie gram na eascie mam juz 30 lv ponad 40 postaci ale chcę sie nauczyć lepiej grac a na eascie silver jest bardzo ciężko czy waszym zdaniem warto zaczynać na nowo na wescie??

Opublikowano

Różnica w poziomach tych obu serwerach jest tylko na Diamond+, gdyż na Weście możesz spotkać streamerów.

Jeśli na Eaście jest Ci ciężko w Silverze to na Weście będzie tak samo.

Zmiana serwera =/= zwiększenie skilla.

Na Westa przechodzą polaczki (nie mówię tu o wszystkich) którzy myślą, że jak na Eaście siedzą w Bronze "przez noob teamy" to na Weście wbiją Diamond.

Moim zdaniem nie, graj gdzie masz kumpli.

Game Over

Opublikowano

Ja myślę, że można, ale lepiej stransferować swoje konto na Westa aniżeli tworzyć nowe. Ja jako gracz Westa jestem bardzo zadowolony z tego regionu, główną różnicą od easta jest o wiele mniejsza liczba Polaków (dla mnie na +), aczkolwiek wielkiej różnicy w skillu to tam nie ma, na Sreberku też są trolle i afkery, od Diamonda można pogadać ze streamerami, a oprócz tego to zmian większych nie ma.

Opublikowano

nie chodzi o to ze ja sobie nie radzę

ja radze sobie nieźle tylko ze z silver 3 do silver 5 spadłem przez dobierane drużyny

wiem że na team sie nie zwala winy ale dobieranie to jest jakas porażka ostatnio grałem vayne i było 5:22 z czego ja miałem 5 kili to jest po prostu śmieszne

Opublikowano

Nie warto. Mała jest różnica między westem a eastem na niższej dywizji. Dopiero później można poczuć jakąś różnice, na Diamencie.

Także moim zdaniem nie ma potrzeby robienia nowego konta.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Imo warto, bo mniej polaczków + gdy się wybijesz wyżej masz szanse grać z streamerami itd. EUNE prawie nikt nie streamuje i ogląda. Swoją drogą na West wydaje mi się że mimo to są "milsi" gracze, bo na EUNE wycarrujesz ostro i napiszesz "GG easy" to raportuja, a na West co mecz honory się dostaje :)

Opublikowano

Jeśli chcesz grać z lepszymi typami przenieś się na west . ja tak zrobilem i juz mam 14 lvl . i wbijam 30 i się lepiej gra jak na nordicu . tam kazdy 10-15 lvl taki ogar jak na rankedzie ;)

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...