Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dokonanie Przelewu Pay

BitekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanko co do paysafe card :) nigdy tego nie robiłem więc licze na pomoc

Wiem że jest możliwość kupna kuponów 20,50,100,300 :)

Gdybym ja chciał np kupic Dimishera przez przelew za 140zł to jak mam tego dokonać przez paysafe card ? czy jak kupice 100,20,20 i bede wpisywal te piny ? to kwota będzie malala ? czy w takim wypatku jest tylko możliwość kupna 300zł i zostanie mi 160 ? na inne zakupy ?

Opublikowano

Temat nie tutaj.

Kody paysafecard można łączyć czyli jak chcesz kupić diminishera za 140 zł to 1 kupon po 100zł i 2 po 20 zł(tak jak pisałeś)

PS: Nie lepiej kupić urke za paysafecard i wtedy kupić diminishera? :)

Opublikowano

sorki :) Ale jak wpisze 1 kod za 100 to zostanie mi 40 czy jak :)?

Jeżeli masz 100 zł na PSC i kupisz coś za 15 zł to zostanie tam do wykorzystania 85 zł.
Opublikowano

wiem wiem ze ejst wielokrotnego uzytku az kaska zostanie wykorzystana :p tylko jak chce np dimishera za 140zl :P to mozna pierw pin 100zl i potem 2x20 i jak zrobic z tym 2x20

Opublikowano

wiem wiem ze ejst wielokrotnego uzytku az kaska zostanie wykorzystana :P tylko jak chce np dimishera za 140zl :P to mozna pierw pin 100zl i potem 2x20 i jak zrobic z tym 2x20

po wpisaniu 1 kodu jest napisane podaj więcej kodów klikasz i masz miejsca żeby wpisać kolejne kody,

a co do zakupu jak chcerz kupić design za 140 zł to lepiej kup se psc 100 i 50 (150zł) kup za to uridium w czasie mhh i bedziesz miał 450 k uri - design 250k i zostaje ci 200.000 uridium dodatkowo myśle że jest tak lepiej.

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...