Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Jak szybko zarobić w 4Story na rózgę +18/19 na lvl 40+

DestrutioN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram w 4Story profesją kapłan i chciałbym jak najszybciej uzbierać kasy na rózgę +18/19

chciałbym was poprosić o pomoc doświadczeni gracze jak można szybko zarobić na tą rózgę

Oczywiście za dobrą porade poleci +

Opublikowano

Jak patrzyłem teraz to na low lvl zarobisz niewiele. Jedynym źródłem dochodów sa: iskra zycia, kamien szlachetny, runy zwierzaka i te cos do expa.
Expisz na pieczątkach co idzie szybko i fajny lotek + kasa za oddane pieczątki
Na td nie wiem jaki drop.
Nie wydajesz kasy na nic zbędnego tylko dokładasz i dokładasz.
Ustal sobie 1gold dziennie, to po 2 miesiącach kupisz sobie rózgę +18 nie pvp.

Opublikowano

@up ja wyciagam 40-50g dziennie na 48lvl i co to ma do rzeczy ?

@topic iskry oski, zalezy jaki serwer grasz i krolestwo to moze podam ci dilera ktory sella gemy iskry i te dos za 50s a bedziesz sellac po 80 tako dziennie to 50g trzepniesz oczywiscie 10g na start biznesu

Opublikowano

Ahh ja aderia derion :-) to sorry nie pomoge ci bo sie nie znam tam na cenach ale jedno ci powiem 19lvl czaso i drop oski na tym sie dorobisz na kazdym serwie

Opublikowano

A nie lepiej wbić maxa i dropić na p92 albo na mentorze?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Tak tyle osób pisało to zmaxuj i na p92 ale moglibyście mi dać jakieś porady jak to zrobie w jak najkótszym czasie i czy wystarczy eq lochy i tylko klata pvp+11

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co tu dużo gadać na p92 z eq +16 sobie poradzisz ale zanim zbijesztą wykałaczką ( mieczyk ognisty ;p) 20k hp mobowi to trochę minie dla tego na p92 zbierasz full pt i leci w trymiga ;p

I z pt tak myślę bo osobiście nie dawno zacząłem gre w 4 story jedną P ogarniesz od 2-3 min jak nie mniej ;D

I hajs trzepiesz za wykonanie misji 90s a za oddanie p masz już 270s plus licz z 50s dropek plus losowanie raz w czas 500s-2g :D plus iskierki, łezki itp

• 10 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [4Story] Jak szybko zarobić w 4Story na rózgę +18/19 na lvl 40+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...