Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który skin lepszy?

MinecraftKowal

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Gdyby nie ta buźka, którą ma 3/4 ludzi w MC z zielonymi oczkami, pięknym uśmiechem i boczkami to ten strój. Tak to ten po lewej, przynajmniej uniwersalny ;)

Jak buźka zostanie zmieniona to ten po prawej.

Opublikowano

Gdyby nie ta buźka, którą ma 3/4 ludzi w MC z zielonymi oczkami, pięknym uśmiechem i boczkami to ten strój. Tak to ten po lewej, przynajmniej uniwersalny ;)

Jak buźka zostanie zmieniona to ten po prawej.

ty chyba nie grales na serwer minecraft... ludzi z tym łbem ba.. nawet z tym skinem jest od groma...tak samo drugim... lepiej zrob cos wlasnego ;-)

Opublikowano

Obydwa są chułowe.
Ten z grzyweczką na pedała, uśmieszkiem i zazywaczaj apaszką na pół ryja to najbardziej oklepany skin. :)
Mój nick: XXXXXXXXX - EDIT, bo zaraz będzie masa dzieciarni, która się podszywa.

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Dwa najbardziej popularne skiny ... Wymyślcie coś własnego/oryginalnego. Nie rozumiem tego - wchodzisz na server a tam 5 osób na 20 w tym samym skinem, co ty :/

Gdybym miał jednak wybierać, to ten po prawej - nie lubię bluz z kapturami ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Tak, niech zrobią własne/oryginalne (wytłumaczyłem w mojej wypowiedzi trochę wyżej). Jeśli nie potrafią robić - ponieważ np. im się nie chce czy nie mają talentu to niech poproszą kogoś, kto się na tym zna ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Kurw* mój skin jest pedalski, a talentu to ja nie mam więc proszę jednego by zrobił.

Ten po lewej lepszy . Nie lubie takich skinów ,,gimbusowych '' :)

to miało być wzorowane na piłkarzu Realu Madrid a nie gimbusa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po lewej bo po prawej jest zbyt duży wyszczerz

CreeperCraft

TYP: Survival+Frakcje

Sloty: 40

IP: s136.csrv.pl:26715

Opublikowano

Enderman bardziej oryginalny ;) Ten po prawej taki "Kretyński" :D Połowa graczy Minecraft'a ma takie skiny :P

Opublikowano

Wymyśl coś fajnego . Ja osobiście myśląc nad skinem siedziałem 2 tygodnie aż znalazłem fajny skin kolega go przerobił.Nie wygląda jak pobrany z neta dodałem coś od siebie i mam fajny skin :) Polecam.pomyśl mam nadzieje że gry cię jeszcze nie zepsuły chyba masz wyobraźnię :] Pozdrawiam Krzysiek

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja mam skina TwoFace (na komie bo nowszego mam wgranego) ale zaraz sb zmieniam na tego TF ;D Super mi wyszedł =P Ktoś chce tego skina? (oddam tylko głowę, bo reszte MACIE ZROBIĆ SAMI!) ;D oba skiny zrypane... jedynie ujdzie ta bluza w 1 ale pozmieniaj kolorki...

Opublikowano

Oba skiny dość oklepane. Jesli już koniecznie trzeba wybrać to enderman, ale sama nie używałabym żadnego z tych. Polecam znależć lub zrobić coś oryginalnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...