Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka - Wirus?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Myszka od pewnego czasu sama klika mi wszystko, najczęściej prawym przyciskiem myszy (ppm). Na MPCForum działa normalnie, chociaż od czasu do czasu kliknie prawym przyciskiem. W niektóre zakładki nie mogę kliknąć, po prostu nawet się nie podświetlają, tak samo jak np w lolu, chcę wejść np. w ligi i się nie podświetla.

Czy jest to wina myszki? Mam pieniądze na nową, ale nie chcę wydawać ich w błoto jeżeli to usterka komputera.

Ps. Po odłączeniu kabla od internetu dzieje się to samo.

Za pomoc będą plusy.

Opublikowano

Ps. Po odłączeniu kabla od internetu dzieje się to samo.

LOL

Albo masz wirusa albo zepsuły ci sie sterowniki. A może zwarcie w myszce lub na kablu? Masz uziemiony komputer?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Albo masz wirusa albo zepsuły ci sie sterowniki.

Przeskanowałem, wykryło 3 wirusy, usunąłem, problem nie zniknął.

Masz uziemiony komputer?

Tak.

Myślę, że problem leży po stronie myszki, pod odłączeniu myszki takie problemy nie występują. To raczej nie wirus. Ale dziwne jest to że tematy mogę normalnie oglądać a na pulpicie nic nie mogę zrobić. O, nie mogę wchodzić w zakładki, mogę je tylko otwierać i zamykać, więc mogę korzystać tylko z jednej zakładki.

Opublikowano

To było dobre ! "Masz uziemiony komputer ?" Ale złapałem pompę heheh !!

Po prostu nie działa ci już myszka a prawy przycisk jest już tak wyrobione, że klika sam... Albo masz zmienione opcje na mańkuta xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

To było dobre ! "Masz uziemiony komputer ?" Ale złapałem pompę heheh !!

Po prostu nie działa ci już myszka a prawy przycisk jest już tak wyrobione, że klika sam... Albo masz zmienione opcje na mańkuta xD

Dobra, ale dlaczego po najechaniu na jakąś aplikację nie podświetla się ona? I dlaczego nie mogę np chodzić po zakładkach.

Opublikowano

modecom m-2, co do przywrócenia - nie da rady.

@edit jebnąłem ją o ścianę, zaczęła tak jakby działać z tym że lewy przycisk myszy to prawy przycisk myszy + zaznaczanie tak jakbym trzymał + ścinki

Opublikowano

To już odpowiedziałeś sobie sam na pytanie po prostu masz rozwalona myszkę...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

To już odpowiedziałeś sobie sam na pytanie po prostu masz rozwalona myszkę...

Ehhh, ale jak to może być, że w google chrome działa normalnie, a na pulpicie nie działa....

Opublikowano

Temat rozwiązany, gryzoń był już tak zjechany, że cały czas trzymało mi przycisk a jak naciskałem lewy przycisk myszy to scroll wyskakiwał. xD Kupiłem nową Logitech'a, polecam tą firmę a ODRADZAM MODECOM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...