Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy darmowe przeniesienia ?

Marcio199801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , długo czekam ,aż będą darmowe przeniesienia i chciałbym się spytać czy ktoś wie kiedy one mogą być ? Bo mam konto dobre na Rosji i mam problemy z przeniesieniem ;D

Opublikowano

Nie będzie darmowych przeniesień z Rosji na EU. Jakieś 3-4 Tygodnie temu można było się przenieść na Amerykę Łacińską za free... Ale nie masz co liczyć na darmowe przeniesienie. Wpłać 50zł na paypal i kup sobie RP i go na EU. Z tego co czytałem na forum RU to ma być obniżka change name do 500RP ale jeszcze nie wiadomo kiedy i na jak długo.

@edit

Ewentualnie free przeniesienia mogą być na koniec sezonu, ale to tylko przypuszczenia i nie jest to pewna informacja.

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

@up

To nie takie proste. Sam mam ten problem że się przeniosłem i załuje. Jednak nawet gdybyśmy chcieli wrócić to nie ma jak. Nie da sie kupic RP na rosji x.x

Opublikowano

Riot daje darmowe przeniesienia tylko na szczególne okazje. Jeśli chodzi o transfery do europy, to były one dawane chyba 2 razy (mogę się mylić, na pewno raz dla tych co byli przed podziałem na euw i eune, a drugi raz na okazję której nie pamiętam). Nie ma pewnych informacji na ten temat. Można więc czekać rok a nawet dłużej na taki transfer, kontakt z supportem też niewiele da. Chcesz wyjść z Rosji = albo poczekaj aż odblokują tworzenie refferali i je nabij, albo nowe konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...