Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KwadratowaKraina.PL - [FB+Surv] [RPG] [Hardcore] Zawitaj do naszej bajkowej krainy :)

sync667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Marzyłeś o serwerze, na którym nie będziesz się nudził ?
O takim, na którym po zbudowaniu domku, nie będziesz musiał zastanawiać się co dalej?
Jeśli tak, to właśnie znalazłeś to, czego szukałeś.

JEDYNA TAKA SIEĆ W POLSCE !

Tylko u nas 2 unikalne serwery, a w przygotowaniu są kolejne:

S1

1) Stolica - mapa główna serwera. To tu pojawia się każdy nowy gracz, tu znajdują się działki, na których możecie budować swoje domy. W stolicy znaleźć można także budowle takie jak Stadion, muzeum, biblioteka, galeria handlowa oraz wiele innych oryginalnych budynków. Panuje tu klimat serwera freebuild. Każda działka zabezpieczona jest cuboid'em, więc nie ma obawy o utratę przedmiotów.

2) Mapa surowcowa - mapa przeznaczona do wydobywania surowców. Ogromne wykopaliska, otwarte kopalnie. Odnawiana co tydzień, jest głównym ośrodkiem do wydobywania surowców. Tylko tutaj za grief nie ma kar.

3) Mapa RPG (Gildie) - mapa dla tych, którzy lubią pełny survival, dla których tworzenie gildii jest tym co w Minecrafcie cenią najbardziej. Frakcje, walka o teren. Mapa dla miłośników klimatów walki.

4) Strefa eventów – mapa przeznaczona do organizacji wszelkiego rodzaju konkursów i wydarzeń na serwerze. To tu odbywają się wszystkie imprezy. Częste odwiedzanie = wygrywana .

5) Mapa projekty. – mapa, na której każdy gracz ma włączony tryb kreatywny. Podzielona na specjalne sektory – wyznacza miejsca do budowania różnorakich budowli. Od alei pixelartów, przez wymyślne budowle, aż do strefy wolnego gamemoda, gdzie każdy robi co chce. Na projekty oczywiście nakładany jest cuboid, aby mogły cieszyć oko wielu pokoleń graczy.

7) Mapa Nether (Piekło)
8) Mapa End.

A także wiele rozrywki i to na jednym serwerze !

• MobArena
  • Igrzyska Śmierci
  • Paintball
  • Spleef
  • Areny PvP
  • Parkour
  • Zaawansowane statystyki rozgrywek
  • I wiele wiele więcej wkrótce...

S2.Hardcore

Serwer Hardcore z naszym autorskim pluginem (HGroup), aby móc tworzyć potężne grupy i rozgromić przeciwników.

Zaawansowane statystyki na stronie i cotygodniowy plebiscyt na najlepszego gracza i grupę w rankingu.

Ogromne możliwości rozwoju grupy (gildii), a także inny niż wszystkie hardcore live ze specjalnymi pluginami wyostrzającymi rozgrywkę na maxa.

Przewidywany tryb 3 żyć !

Do tego dodaj przyjazną atmosferę i pomocną każdemu graczowi ekipę serwera, a otrzymasz Kwadratową Krainę

- serwer Twoich marzeń z łączną ilością ponad 400 slotów.

Czekamy właśnie na Ciebie!
Dołącz do nas już dziś!

Serwer posiada TeamSpeak z 512 slot'ami, a więc długie rozmowy są gwarantowane

Nasze IP:

Serwer S1: s1.kwadratowakraina.pl

Serwer S2.Hardcore: s2.kwadratowakraina.pl

Serwer TeamSpeak : ts.kwadratowakraina.pl

ss1.jpg

Znawca
Opublikowano

Nie polecam. Dlaczego? Administracja myśli, że jak zrobi fajne logo czy stronę to wszyscy pomyślą "jakiż to super serwer". Wcale tak nie jest. Admini i gracze to jakaś pomyłka, admini trollują na GM, gracze przeklinają, wyzywają, a adminów to w ogóle nie obchodzi. Nara.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie polecam. Dlaczego? Administracja myśli, że jak zrobi fajne logo czy stronę to wszyscy pomyślą "jakiż to super serwer". Wcale tak nie jest. Admini i gracze to jakaś pomyłka, admini trollują na GM, gracze przeklinają, wyzywają, a adminów to w ogóle nie obchodzi. Nara.

Widzę, że kompletnie nie wiesz jaki jest nasz serwer, pomijam fakt, że nikt nie "trolluje" jak to ty określasz, bo jeśli chcesz oskarżać tych którzy mają gm, czyli adminów głównych to zapraszam na teamspeak, bo każdy potrafi "hejtować".

Totalną nieprawdą jest, że administracje nie obchodzi to co się dzieje. Chciałbym wiedzieć kiedy spotkałeś się z taką sytuacją.

Totalnie was nie znam razem z kolegą UP i po tym co napisaliście uznaję was za tandetną konkurencję, która jak widzę startuje do ludzi z ledwo co 20 slotami...

Opublikowano

Baaaardzo fajny serwer spędziłem na nim dużo czasu i gdyby nie moje prywatne sprawy to pewnie siedziałbym tam nadal :)

Mają mi. super ekipe,dobrych techników i masę ambitnych projektów.A co do tych panów @up to ich nie słuchajcie bo to zazdrosna konkurencja ;p

Opublikowano

Kolego ty chyba żartujesz ? To twoja nazwa jest skopiowana, to ja mam domenę kwadratowakraina.pl co jest wyznacznikiem marki w tym przypadku.

Więc daruj sobie wyskok z paro slotowym serwerem w dodatku na jakimś hostingu, co nijak nie równa się z serwerem dedykowanym.

Opublikowano

A ok, jak domene masz, ok, w sumie nazwa nie jest identyczna, ponieważ masz zakończenie .pl, gdzie ja tego nie mam.

Chyba nawet sie skusze i wejde na wasz serwer :)

Także, albo pozwolisz mi zachować takową nazwę, albo sie doczepisz tego przedrostka [Kwadratowa Kraina] ponieważ wiem, ze jest on zwykle uzywany bez końcówki .PL, albo będę zmuszony do zmiany nazwy swojego serwera. Tak czy owak, myślę, że 2 opcja będzie korzystna dla obu serwerów.

Opublikowano

Nie no nie mam problemu, bez obrazy, ale twój serwer nie jest dla mnie jakimś wielkim zagrożeniem więc sam decyduj czy zmienisz.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...