Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TTIP - ACTA v2

Gość Eszter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następna propaganda a koniec końców nic z tego nie będzie, temat coś jak illuminatni ;)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

123802584823578871.jpg

Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

ibnSNQiNNEcQ7T.gif

Jakim intelektem trzeba dysponować, żeby demotywatory uważać za źródło informacji? Przecież to zwykły serwis z contentem twrzonym przez gimbusów i emopedałów. dla gimbusów i emopedałów.

To całe TTIP to kolejna gównoburza o nic. W grudniu też miała byc jakaś tajemnicza ustawa, po której mieli czytać nasze maile. I co z tego wyszło? Podpowiem: jajco, bo gimbusy usłyzały coś o kontroli i zrobili z igły widły.

P.S. Opłaty za fejkbuka mogą wyjśc na dobre - ludzie może zaczną wychodzić. A w przypadku wyrabiania elektronicznych dowodów(lulz), podejrzewam, że część ISP dostanie nagłe wypowiedzenia umów. Z resztą sam bym takową umowę wypowiedział ^,^

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

TTIP czyli jak mieć beke z niemyślących debili. Jak to przeczytałem to od razu zauważyłem że to słaby trol wystarczy myśleć żeby zauważyć że ta ustawa jest niemożliwa.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Szczerze to i tak nic nie zrobią ;) Polska jest co do tematów informatycznych bardzo drażliwa i myślę, że to może się źle skończyć jedynie dla pomysłodawcy.

Opublikowano

Beka z niemyślących gimbusów zawsze grana. Zaraz powstanie kolejna grupa Anonymałsuf aka nieletni użytkownicy neostrady którzy DDosując strony rządowe myślą, że coś osiągną.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Czytanie naszych mejli ;3

Przecież mail służy tylko do rejestracji...

Po za tym ta ustawa jest zbyt absurdalna, żeby mogła wejść w życie.

graphic.png

Opublikowano

A to wszystko wina Tuska!

A na serio... Parlament Europejski nie ma prawa wymusić tego na nas, bo to najpierw musi być proces ratyfikacyjny który może się nie udać. A dlaczego media o tym milczą? Tak samo jak z ACTA... Nic nie było, dopóki ktoś szczekać głośno na ten temat nie zaczął. (Odniesienie do filmu)

Nie mogą na nas tego wymusić, ale Tusk to sprzedajna... (cenzura) To sprzeda nas zapewne...

Opublikowano

Czytanie naszych mejli ;3

Przecież mail służy tylko do rejestracji...

Po za tym ta ustawa jest zbyt absurdalna, żeby mogła wejść w życie.

"Przecież mail służy tylko do rejestracji..." - wtf?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Elektroniczne dowody tożsamości? Pffff. Taaa przyjdzie do mnie kolega i żeby mógł korzystać z neta musi mieć dowód. Ściema.

Ścisła kontrola. (polityka cookie) - Pfffffff. Z łatwość do obejścia, cookie nie wymagane do przeglądania. -,-

Wprowadzenie obowiązkowych opłat za serwisy społecznościowe? - Przecież oni zarabiają miliony na reklamach...

Zamknięcie Torrentów? - I tak będą...

Opłaty za korzystanie z youtube? - Wykonawcy sami wstawiają filmiki. :)

Sądy elektroniczne bez prawnika? - Absurd, jak mogłoby coś wejść do Polski, jeżeli jest to sprzeczne z konstytucją? Ściema.

Ogólnie ściema, wszystko naciągane żeby narobić szumu. ;)

Opublikowano

"Przecież mail służy tylko do rejestracji..." - wtf?

Nie wiem czy dla ciebie, ale mi tylko służy do rejestrowania się na forach / grach. Czasami do odbioru klucza do gry a reszta to bezsensowny spam.

graphic.png

Opublikowano

Jak nie będzie mozna piracic to nikt nic nie kupi orginalnego .

Pirackie= rozpowszechnianie pliku przez co zarabianie na reklamach itd

Ale to nie leci do kieszeni producenta, tylko na konto danego serwisu.

Temat mnie nie dotyczy, nie piracę, większość rzeczy mam oryginalnych. A jak coś jest płatne to szukam darmowych odpowiedników.

Opublikowano

Nie wiem czy dla ciebie, ale mi tylko służy do rejestrowania się na forach / grach. Czasami do odbioru klucza do gry a reszta to bezsensowny spam.

W takim razie należysz do tej maluuuutkiej mniejszości.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Będzie tak jak z ACTA. Gówno zrobia. Tak samo będzie i tym jak i z końcem świata.

Z końcem świata się nie zgodzę. Islamizacja europy = koniec świata nadchodzi :D

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Z końcem świata się nie zgodzę. Islamizacja europy = koniec świata nadchodzi :D

Tylko, że zamiast 2012 będzie 2022. 10 lat wystarczy na zrobienie z Europy kolonii islamskich.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

UWAGA! LUDZIE MOBILIZACJA! 25 maja całymi rodzinami idziemy i głosujemy na Nową Prawicę JKM w UNIO-wyborach. Ten człowiek od 25 lat będąc na totalnym marginesie nigdy się nie poddawał i walczy, żeby uwolnić nas od bandy oszustów. Poświęćmy tą chwilę i odwdzięczmy się ruszając się sprzed komputerów, tylko tyle. Namawiajcie rodziców, dziadków, wujków, znajomych, każdy musi działać w swoich kręgach! To musi być przełomowy rok. Eurowybory są absolutnie kluczowe. KNP dostanie czas na wizji oraz pieniądze na działanie i ludzie zobaczą, że warto jednak na nas głosować, jeśli przekroczymy próg. Otóż wszyscy z Nowej Prawicy oddają swoje pensję na rzecz partii, ci ludzie są w polityce z pasji, nie dla pieniędzy i idą po to, aby zmienić Polskę. Propagujcie myśl KNP na lokalnych portalach, swoich kontach społecznościowych. Zbierzcie jak najwięcej ludzi się da na 25 maja. Jak wejdą do PE to wszystko ruszy niczym lecące domino. UKIP w Anglii też był na marginesie, teraz prowadzą w sondażach! Zostały niecałe 2 miesiące. Niech każdy z nas postawi sobie cel na najbliższe 2 miesiące, aby przekonać do ruszenia się i wrzucania papierka do urny, oczywiście używając odpowiedniej argumentacji, nic wbrew woli. Niech to będzie chociaż 10 osób wśród swojej rodziny, znajomych, kręgów. Mówcie waszym znajomym, żeby swoje rodziny również uświadamiali! Trzeba wziąć sprawy przyszłości w swoje ręce i starać się pokonać medialną propagandę. Cytując Pana Janusza "ludzie mają swoje cele, mają swoje ideały, za które walczą i umierają" do dzieła! Wchodźcie też na portale i prowadźcie rzeczową dyskusję, każdego można przekonać. Chodzi o to żeby dowiedzieli się czegoś więcej niż z TVN i wyborczej. Trzeba ich cierpliwie edukować, trzeba włożyć trochę pracy, żeby w tym kraju się polepszyło! Dlaczego? "Uczeń pyta mistrza- mistrzu ile jeszcze trzeba będzie czekać, aby w tym kraju się polepszyło? Mistrz odpowiada "jak będziesz czekał to długo!" Powklejacie ten komentarz lub inny tego typu w kilku miejscach jak przeglądacie facebook, yt itp. codziennie do czasu eurowyborów! Trzeba ludzi mobilizować konsekwentnie. Powodzenia

Opublikowano

Zauważ drogi autorze tego znikomego g*wna, że od czasów "obalenia" ACTA stale próbują nam te internety zablokować lub zmniejszyć w taki sposób by nas stopniowo zniewolić, co jest niezgodne z prawami człowieka. Prawda jest taka, że to co opisałeś jest po prostu kolejnym kłamliwym shitem, który i tak nie przejdzie dalej. Także, spokojnie :)

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...