Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kilka pytań co do Zeda

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak większość z nas wie że Zed jest w wyprzedaży i mam kilka pytań

- Czy opłaca się go kupować za RP

- Słyszałem ze Zed w Late game jest slaby i czy to prawda ?? co na niego składać by robić nadal ogromny DMG tak jak w mid i early game ?

- Czy może czekać na lepszą okazję bo chciałbym też kupic postacie za 6300 (oczywiście za RP) takie jak

Diana,Fiora,Ahri,Syndra

czekać na te postacie czy kupić Zeda ?

z góry dziękuje i pozdrawiam

64l7.png

Opublikowano

1) jest w wyprzedaży więc myślę że sie opłaca

2)składa sie go jak normalnego assasyna dobrym itemem na niego jest blade of the ruined king

3)to juz zależy od ciebie myślę że zed jest warty swojej ceny a po przecenie grzech go nie brać

Opublikowano

możesz dziś jeszcze kupić , a co do zeda , to jak zwykle rób go pod AD , maksuj najpierw Q , potem E , duży DMG , mi najgorzej jest ogarnąć ulti

Opublikowano

W na koncu się maksuje -,- Jak boisz się przeciwnika, bo mocno cie harrasuje to polecam Q maksowac. Im pozniejsza gra tym lepiej dla zeda.

Opublikowano

W na koncu się maksuje -,- Jak boisz się przeciwnika, bo mocno cie harrasuje to polecam Q maksowac. Im pozniejsza gra tym lepiej dla zeda.

nie sondze

jak zaczynalem grac zedem to tez jako pierwsze q maxowalem ale pomyslalem ze to nie ma sensu, bo z q nie zawsze trafimy, a e bije dosc dobry dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...