Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO czy bede mogl grać .

SzyszU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a wiec chcial bym sie spytac was graczy czy z takim laptopem bede mogl grac przynajmniej na minimalnych w CS:GO ...

Procesor : Intel Core i3-3110M

RAM : 4 GB

System : 64 - bitowy

WIN8

Karta graficzna : Intel HD Graphics 4000 <karta zintegrowana >

Jeżeli cos jeszcze potrzebujecie piszcie .

szyszu.jpg

Opublikowano

Gdyby nie ta zintegrowana, to byś spokojnie cisnął na 150fps+ ;) Tak to będzie max 100 + spadki.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

A i mam jeszcz jedno pytanie zby juz nie zalkadac nowego tematu .

Jak polecacie kupic CS:GO ze strony steam'a czy moze na allegro a jezli na allegro to najlepiej od kogo .

szyszu.jpg

Opublikowano

Steam - ~46,2zł

Allegro - Znalazłem aukcje, gdzie osoba sprzedająca ma 71855 wszystkich pozytywnych komentarzy. Cena 34zł.

Osobiście sam kupowałem CS:GO na allegro i z tego co pamiętam również od tego sprzedawcy. Jak widać po cenie, pomiędzy Steam, a allegro, na allegro zaoszczędzisz 12zł. Zawsze możesz znaleźć tańsze aukcje, lecz uważaj na takich i sprawdzaj komentarze kupujących, jeśli ma bardzo dużo pozytywnych to jest na 95% zaufany sprzedawca :P.

P.S. Link do aukcji, którą znalazłem(chodzi o tą z 71855 pozytywów ^^) posyłam Ci na PW :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...