Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Byście Grali?

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy by? gra??

• Tak
      1
    • Nie
      11
    • Nie wiem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy bysicie grali na moim serwrze survival 100%

jak było by dużo ludzi chetnych to serwer był by juz za max tydzien zalezy od jeszcze moich srodków (koszty) itp.

serwer 10 slotów

jak cos zle napisalem to sory..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze?
Nie grałbym,ponieważ jest wiele taki serwerów i to z większą ilością slotów. Jeśli już chcesz tworzyć swój serwer i chcesz,żeby zdobył popularność/ktoś na nim grał to musisz zrobić coś kreatywnego i unikalnego,coś takiego czego jeszcze nie ma. Jak ma to być budynek(spawn) i tyle to nie będziesz miał graczy.

1393619387-U339575.png

Arcymistrz
Opublikowano

Z 10 slotami twój serwer w multum tego typu ( serio, teraz jest ich wysyp i tak naprawdę prawie żaden niewarty uwagi ) padłyby. Dużo ludzi miało podobne zamiary i przekonania jak ty, jednak zobaczyli po utworzeniu, że gracze są porozrzucani po różnych serwerach i się z nich nie ruszają.

Opublikowano

Jak by był czysty Survival to może i nawet ciekawy pomysł ale 10 slotów? ;D Trochę mało 30 Minimum. :] Czystych survivali jest BARDZO ale to naprawdę BARDZO mało :]

Opublikowano

moj serwer nie padby po 10 minutach jak inne nadal bym probowal z serwerem...

no tak ale nie kazdy ma kase... :/

i tak sproboje z serwerem

wiec nie wiem czy startowac ten serwer czy nie.... ;C

szkoda ze ja sms daje kase na serwer :/

piscie jestem otwary na rozne propozycje lub nawet krytyke..

Opublikowano

Powiem ci tak, na twoim miejscu nie marnował bym kasy na serwer 10 slotowy (Dodatkowo zaplata wykonywana jest sms-em, jest to strasznie nie opłacalne).

Jeżeli byłbym w twojej skórze pozbierałbym trochę kasy poszukał ekipę, pomyślał nad kategorią serwera (Tak jak powiedział kolega kilka postów wyżej jest wiele serwerów SV, które są po prostu źle i nie dokładnie zrobione, także wielu graczom serwery SV się po prostu przejadły).

Najlepszym sposobem wykonywania opłat za serwer są przelew wtedy takie rzeczy jak DotPay nie zabiera kilku % z tej sumy dla siebie.

Jeśli kiedykolwiek miałbyś zamiar robić profesjonalny serwer Minecraft polecam ci VPS'a, przy większym projekcie Hostingi typu "CraftServe" (No chyba że ugadasz się jakoś z Hostingiem, co jest niestety mało prawdopodobne) są nie opłacalne, lecz dla małych serwerów jest to wprost idealne rozwiązanie.

Podjęcie decyzji należy jednak do ciebie i ty sam uznasz czy jest to w końcu opłacalne czy nie.

Życzę powodzenia i Pozdrawiam

Opublikowano

Zdecydowanie nie.

Takich serverów jest od groma i jeszcze trochę. Jeśli już ktoś na nich gra, to nie przejdzie na inny/tego typu, wiadomo z jakich przyczyn.

Na twoim miejscu zastanowiłbym się jeszcze raz dokładnie nad typem serva - ewentualnie nad jego tworzeniem. Wydawać kilkanaście złotych - w dodatku płatnością sms - jest nieopłacalne/stratą kasy. Gdybyś miał ekipę gotową, wtedy byłoby lepiej - złożylibyście się na niego wspólnie ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia, BFH Polska :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Heh, 10 slotów to trochę mało. Nic by się tam nie działo. Jak już się bierzesz za coś takiego, to trzeba jednak trochę większego wkładu pieniężnego.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...