Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Opisz swoją historię z War Thunder

K3RM!T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie ma! W tym temacie będziemy opisywali swoją historię z WT,tzn. kiedy zaczęliśmy grać w tą piękną gierkę,jak się o niej dowiedzieliśmy itp.

U mnie wyglądało mniej więcej tak...

O WT dowiedziałem się od brata,który dowiedział się od kumpla.Gram w nią od wtorku bieżącego tygodnia,czyli ogólnie jestem nowy.Mam czwarty poziom postaci jak i nacji (Wielka Brytania).Gra od razu mi się spodobała,ponieważ lubię temat II Wojny Światowej,a gdy dowiedziałem się,że w WT będą jeszcze jednostki naziemne to się po prostu zakochałem xD.

PS:Czekam na wasze wypowiedzi : )

Opublikowano

Mamy małą dyskusję odnośnie pierwszych bitew w WT to i taka może być ciekawa. Pragnę przypomnieć,że dyskusja to napisanie więcej niż jednego posta, wtedy robi się ciekawiej :)

Jeśli o mnie chodzi i o to jak zacząłem grać w War Thunder to musiałbym cofnąć się do World of Tanks, ponieważ to w tą grę grałem od Bety. Kiedyś WoT był bardzo dobrą i dobrze prosperującą gierką. Jednak wraz z przyrostem graczy na serwerach pazerność firmy WarGaming przybrała taką formę,że gra stała się niegrywalna. Grałem coraz rzadziej i rzadziej szukając innych gier. Grałem w strzelanki multi, MMORPG i różne inne. W międzyczasie próbowałem grać w World of Warplanes,ale jeszcze zanim odkryłem War Thunder'a byłem w stanie stwierdzić,że tak gra nie ma przyszłości i jest po prostu badziewna. O War Thunder usłyszałem od mojego kolegi z klanu na Teamspeaku. Mówił,że powstaje jakaś gra bazując na Wings of Prey, twórców właśnie tego hit oraz IŁ-2: Birds of Prey. Zainteresowaliśmy się tym, oglądaliśmy gameplaye z Closed Beta. Później jeden ze znajomych dostał się na Zamknięte Testy i pogrywaliśmy razem na jednym koncie. Już wtedy było widać,że gra ma potencjał. W sumie to tam zdobyłem dużą widzę na temat gry. Potem była już Open Beta na której z lekkim opóźnieniem stworzyłem konto i gram do teraz :) No wiadomo,że wpływ na to jak gram i dlaczego gram w WT ma fakt iż jestem fanatykiem militariów i okresu II Wojny Światowej, tak więc dużo wiedzy posiadam z książek historycznych, którą w War Thunder można z powodzeniem wykorzystywać i dzięki temu lepiej grać :)

Opublikowano

Dokładnie,WarGaming strasznie łasi się na kasę,np. żeby mieć więcej czołgów niż bodajże 5 to już musisz bulić kasę...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ja zacząłem grać w War Thundera to byłem mile zaskoczony dopracowaniem tej gry - ładna grafika, system zniszczeń samolotów, duże mapy i duży wybór samolotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...