Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humdle Bundle pytanie odnosnie kupna.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim, mam pytanie odnosnie tego humdle bundle, jak kupie serious sama to dostane the walking dead, i teraz pytanie, jak to zrobic.? Jestem na telefonie i ciezko mi sprawdzic, zalezy mi na szybkiej odp bo jest to tylko do 24,

Macie tu link do artykulu na interii,gdzie o tym czytalem.

http://m.interia.pl/gry/news,nId,977328

Opublikowano
https://www.humblebundle.com/#contribute

nie pamiętam dokładnie jak to działa, ale coś takiego:

wpłacasz kwote większą od minimalnej, za to dostajesz zestaw kilku gierek, które są tam podane

klikasz custom amount i dajesz 5,80$ i wypełniasz to wszystko, później na e-mail dostajesz te wszystkie kody itp.

Opublikowano

Na pewno 5,80$ a nie 4,17? Bo to roznica jakies 5zł.

I na pewno jest ten the walking dead bo na stronie nic o nim nie znalazlem?

Opublikowano

Na pewno 5,80$ a nie 4,17? Bo to roznica jakies 5zł.

I na pewno jest ten the walking dead bo na stronie nic o nim nie znalazlem?

gdzieś tam jest, na pewno, ale musisz poszukać, bo mi sie nie chce :P

jak dasz mniej niż 5,80 to wyskakuje błąd, że to za mało i musisz dać więcej hajsu. Nie rób nic przed dokładnym sprawdzeniem, nie pamiętam już dokładnie jak to się robiło, ale tak jak opisałem jest dobrze, tylko nie wiem czy są tam te gry za te 5,80. (pamiętam, że za tą cene była paczka gier zawsze różnych i często były właśnie takie fajne)

http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/1156426-humble-indie-bundle-8-system-requirements

tu jest lista gier, ktore dostaniesz za powyzej 1$ chyba, tak wyczytałem z tego co tam pisało

chuja. tam sa wymagania podane w tym linku, po daniu więcej niz 1$ możesz wybrać chyba z listy jakiejś gry, ktore chcesz czy cos takiego

ostrzegam, że mogę się mylić

@down

dziwne, bo jak dawałem poniżej tego 5,80$ to wyskakiwał błąd, że za mało :P

Opublikowano

Dziwne z tym co piszesz, bo te gry mozna kupic za ile się chce, tylko przy zakupie za minimum dolara dostaje sie wersje steam.

Wpisalem tam 4,2$ i żadnego błędu nie ma.

Czekam na info odnosnie the walking deadod kogos kto się zna.

Opublikowano

W danej edycji masz określony pakiet gier. Gry, które można kupić, pokazane są na stronei głównej, czyli jeśli jakiejś gry tam nie ma, to w danej edycji HumbleIndieBundle takiej gry nie ma. W zakładce "Weekly sales" są rózne części Serious Sama, ale The Walking Dead tam niema, czyli można przypuszczać, że TWD nie jest do kupienia.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

To dziwne bo na interii wyraźnie pisze,że gra jest.

Czy to mozliwe, ze zmienili gre w trakcie trwania promocji?

no to interia chuj oszustwo, bo w tym linku co podali jest humble bundle z zestawem serious sam, żadnego the walking dead nie ma

dobra, juz wiem.

dziś humble bundle się zmieniło, jeszcze wczoraj było the walking dead :P

troche się spóźniłeś.

info od kolegi, ktorego brat kupuje praktycznie każda edycje humble bundle to się zna :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...