Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy hack w Diablo 3.

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowy na tym forum. Mam pytanie do wszystkich Graczy w Diablo (i nie tylko) : czy ktoś z Was wie, czy można stworzyć zupełnie nowy, wymyślony i zaprojektowany przez siebie hack do tej gry ? Jeśli tak, to jak to zrobić ? W tej dziedzinie jestem szczerze mówiąc zupełnie zielony.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Jak jesteś zielony to nie ma się do czego zabierać , bo to naprawdę ciężko takie coś zrobić :D

Zrobić się da ale trzeba mieć pojęcie i czas ;PP

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam. Jestem nowy na tym forum. Mam pytanie do wszystkich Graczy w Diablo (i nie tylko) : czy ktoś z Was wie, czy można stworzyć zupełnie nowy, wymyślony i zaprojektowany przez siebie hack do tej gry ? Jeśli tak, to jak to zrobić ? W tej dziedzinie jestem szczerze mówiąc zupełnie zielony.

Pewnie, że się da. Musisz tylko ogarnąć jakiś język programowania (cos z C pewnie sie nada) i poświęcić na prawdę dużo pracy...

Samo zaprojektowanie hacka/bota jest trudne a co dopiero napisanie kodu... ;>

Opublikowano

Zamiast robić hacki, zacznij grać uczciwie i się trochę potrudź a nie na łatwiznę co to niektórzy chcieliby iść , co będziesz miał za fan jak wszystko co najlepsze zdobędziesz w miesiąc albo krócej ? .

Jak jesteś bogaty zamiast pisać takie rzeczy całe top EQ kosztuje jakieś 2500 EURO i gwarantuje Ci że pograsz miesiąc albo nawet nie następnie odłożysz grę na półkę . o z
Jeśli chciałeś zarabiać to wybij sobie to z głowy gold już drożeje na allegro już skoczył o 15zł jeśli chodzi o 1mld normal . Blizz się bierze do roboty i zaczyna tępić te exploity czy jak to się tam nazywa .

Nie ma co się łudzić Blizz na razie za dużo nie na wmyślał ale stara się i widać co raz lepsze postępy . Gram bo wierze że kiedyś się bardziej rozbuduje niż diablo II .

Pozdrawiam i nie ma za co :) .

Rób coś co lubisz robić, coś co sprawa Ci przyjemność a nie będziesz tego żałował nawet gdy się nie uda bo zdobędziesz doświadczenie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...