Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pistol RECON

ProCxGEJMING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,

Mam recona 16lvl i zastanawiam sie jaki pistol mu kupić :)

W gre wchodzi :

* m1911

* m1911 VETERAN

* mp443

* mp443 VETERAN

Ogólnie pistolet do 2k FUNDSÓW !

LAJKI za pomoc :)

Opublikowano

Kupuj M1911 Veterana, najlepszy pistolet dla każdej klasy :)

Obrażenia spoko i jak umiesz szybko strzelać to w magazynek możesz nawet 2 ludzi dobić.

Ogólnie pistolet służy do dobijania z bliska

Opublikowano

jakiej snajperki używasz?

Jeśli l96 radze mp443 eltie

Jeśli M95 zedycdowanie m1911, chyba że masz kase to kup rexa

Ja bym ci radził dozbierać te klika tys fundsów i kupić zestaw z scarergunem

b6b78815.png

Opublikowano

Sam mam na reconie Colta Veteran i absolutnie mi wystarcza, trzeba tylko umieć szybko napieprzać myszką ;) W tej cenie najlepszy, MP443 jest opłacalne tylko w wersji elitarnej.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

NIEEEEE kupuj deagle już rex lepszy deagle to gówno. Najlepsze pistolety to 93r i m1911 elite.

rex ma 450 szybkość strzału o ile pamiętam więc lipa ;S deagle jest dobry w dobrych rękach ... trza umieć nim grać :)

a p226 czy jakoś tak? też dobre .... takie jak m1911 elite :)

z tych to kup m1911 weteran

YAY

Opublikowano

rex bierze na hita + jest dobry jak strzelasz z biodra dla recona idealny, a jeśli chcesz kupić m1911 to niewiem czy wrato wydawać kase na wersje veteran

Dodaj że bierze na hita jak się strzeli w głowę bo jak nie strzelisz w głowę ubija na 3 hity ;)

A i co do rexa chciałbym też dodać że on ma chyba najwyższą celność z pistoletów na daleki dystans, przynajmniej mi jest rexem najlepiej trafiać w głowę z dalszego dystansu z wszystkich pistoletów, tak, rex jest świetną alternatywą dla pistoletu ale z pewnością jest droższy od m1911 veteran xD

LOL

Opublikowano

Nie zgadzam się z tym, właśnie rex jest świetny na dalsze dystanse z powodu wysokiej celności z tym że trzeba strzelać z celowania, nie biodra i w głowę bo ma za mało ammo żeby 1 magazynkiem na dalszym dystansie zabić w brzuch a na bliskim 1 strzał w głowę i wróg leży ( bądź 3 w brzuch ale trzeba celnie z powodu małej ilości ammo)

Jak bym miał wybór normalny M1911 a Rex to jednak bym wziął rexa bo normalne pistolety są dobre jedynie w wersjach Elite, veteran jeszcze jakos ujdzie a normalne wersje (te za 999) to takie ulepszone wersje podstawowego pistoletu czyli świetne nie są.

LOL

Opublikowano

No to robisz błąd.

Reksem zabić kogoś powyżej 10 metrów to jest już problem i to spory.

Bierz M1911 jak ci radzą wszyscy

Ale on gra Reconem nie assaultem,medykiem czy mechiem pistolet mu sie przyda tylko do sciągania w takiej sytuacji gdzie niemasz czasu przymierzyć ze snajperki

b6b78815.png

Opublikowano

Dokładnie, ktokolwiek zauważył, że to zwiadowca? Wolny rewolwer, ściągający dobrze z dystansu jest dla recona idealny -,- Bo na bliski ma zaje*iście szybką snajperkę...

Bierz colta w takiej wersji, na jaką cię stać i tyle.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...