Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MEGA.CO.NZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesteście zjebami czy udajecie?, ON TO GDZIEŚ ŚCIĄGA ALE NIE NA MÓJ PC...

no to kurwa na co ?

pobierasz coś i jak może się nie pobierać na twój komputer, mamy tu chyba doczynienia z wyższą magią.

Jeżeli taki masz z tym problem to możesz kliknąć pauzę i przerwać pobieranie. Tak, to jest takie proste !

Opublikowano

no to kurwa na co ?

pobierasz coś i jak może się nie pobierać na twój komputer, mamy tu chyba doczynienia z wyższą magią.

Jeżeli taki masz z tym problem to możesz kliknąć pauzę i przerwać pobieranie. Tak, to jest takie proste !

to w takim razie kretynie niedojebany gdzie to mam jak mi się to pobrało chuj mi po cloudzie jak exe nawet nie odpale

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Trochi szacunku w ... ( nie dokończe)

Ja osobiście nie wiem o co Ci chodzi ale skoro taki mądry jesteś to sam rozwiąż te problem -.-

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Trochi szacunku w ... ( nie dokończe)

Ja osobiście nie wiem o co Ci chodzi ale skoro taki mądry jesteś to sam rozwiąż te problem -.-

ok dzieki, problem rozwiązany twoja pomoc się przydała

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

hahaha co za idioci

sciaga na dysk wirtualny, a potem sciaga ci go na komputer w 5-10sekund. co za idioci xD

• 3 lata później...
Opublikowano

Czytając wasze posty, ręce mi opadają...
Jak ściągniesz z Mega, po dobiciu do 100% powinno wyskoczyć okienko, gdzie możesz wybrać w jakim miejscu ma się plik zapisać. Pliki domyślnie zapisują się w  C:\Users\*****\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\File System
***** to nazwa użytkownika

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

Opublikowano

Czytając twojego posta dostajesz 6 z górnictwa !   Zgłoś sie po plakietkę kilofa i łopaty do admina. 

​Patrz czasem na daty postów.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...