Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Randedy.

Domix456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostałem przydzielony do dywizji (II bronz xD) ale nic nie ważne, i teraz mam takie pytanko ile za mecz tych punktów sie dostaje? Wiem że trzeba 100 punktów.

Opublikowano

Wygrywasz = dostajesz punkty

Przegrywasz = tracisz punkty

Jak jesteś na 0 punktów to kolejna gra zrzuca Cie o dywizje w dół. Wyjątek jak dopiero co zostałeś przydzielony lub dopiero wszedłeś do nowej dywizji, wtedy masz 3 do 5 bezpiecznych gier. Możesz je przegrać na 0 pkt a i tak nie spadniesz.

Przy jedynkach (diamond 1, platinum 1, gold 1, silver 1, bronze 1) system sprawdza czy powinieneś skoczyć o tier wyżej dlatego będziesz tam dostawał mniej punktów.

Czasami sie zdarza, że przerzuca Cie o dwie dywizje np. z bronze 5 do bronze 3, ale tylko wtedy jak twoje MMR (matchmaking ratio) jest dalekie od poziomu graczy którzy mają podobną dywizje do twojej.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Zależy jakie masz MMR (ukryte elo) też zależy jak grałeś w meczu bo kolega może dostać 10pkt a ty np 20

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...