Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wejściem

BoB MarleY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż nie wiem co źlę robię ale ja mogę grać (używam chinskiego klienta Polski jest zpatchowany wiec nie używany) ale gdy włanczam server potem portmap i kolega ma spolszczenie(robione przez osobę która sie na tym zna) ale gdy się łączy ma błąd podczas łączenia.

Czego może to być problem? Konto zakładałem mu poprzez navicat. Pozdrawiam i proszę o pomoc bedzie 5;] BoBeK

Opublikowano

jego spolszenie musi być z twoim ip bez koncowki .100 Sprawdz czy w port mapie masz ustawione porty czyli z tak gdzie jest ip powinno być Twoje z koncowka .100 Zobacz czy masz wyłączone zapory sieciowe przez panel sterowania. Jeśli to wszystko masz zrobione powinno twojemu koledze działać . Jeśli nie bedzie dalej działać stworzcie inne konto. Jak nie zadziała to pisz będę starał ci pomoc.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam że otwieram stary temat ale kiedyś gdy miałem swój serwer wszystko dzialalo a teraz koledzy mają błąd nie wiedzialem co zrobić wyłączyłem zapore u kolegów i nic a potem wyłączyłem zapore u siebie i działa

Poprostu Jin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...