Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin/Postać (Aniketa)

RedPompa

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Skin, do jakiej postaci

• Riven. Króliczek Bojowy ;3
      11
    • Elise. Lotos ?mierci
      5
    • Lee Sin. Tajski Bokser
      2
    • Lee Sin. Smocza Pi???
      6
    • Yorick. Pentakill
      5
    • Lux. Stalowy Legion
      11
    • Ryze. Mroczne Kryszta?y
      0
    • Zed. Burzowe Ostrze
      11
    • Twisted Fate. Oboj?tnie, bo wszystkie fajne
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że uznacie to za spam, ale nie mam pojęcia jakiego skina i do jakiej postaci wziąć.

Chciałbym, żebyście kierowali się nie własnym doświadczeniem ( dlaczego? -bo tego mam), ale jakością skina, a także jakością postaci z owym skinem.

Opublikowano

Lux- zmienia wygląd postaci oraz wygląd skili. No i przede wszystkim siostra Garena.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Lee Sin Smocza Pięść

Pro w Ekranie logowania a jeszcze lepsza w grze :E Ten smoczek na plecach ^^

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zastanawialabym sie nad Elise, Lux i nad Zedem. Osobiscie mam Lux i Elise. Elise wyglada (moim zdaniem) baaardzo ladnie w niebieskich odcieniach, ma zmieniony wyglad skilli, wyglad na pajaku.. jest naprawde warta ceny i uwagi.Lux ma zmieniony wyglad skilli, moim zdaniem bardz okorzystny, klatka jest trudniejsza od ominiecia. (przynjamiej wizualnie) ult cudowny. No i Lux wyglada na agresywna dziewczyne:D Zed tez jest calkiem w porzadku :D polecam objerzec na spotlightach na yt.

Opublikowano

Z tych wszystkich to ja bym brał Elise gdybym jej nie miał :). Posiada 2 formy w odcieniach biało-jasno niebieskich jak i ma zmieniony wygląd umiejętności. Jej forma pająka jest po świetna. Bierz i nie zastanawiaj się!

Opublikowano

Mogłeś dać możliwość wielokrotnego wyboru ;p

Riven - Króliczek <3

Elise - podstawowy skin dużo lepszy od tego jej "dodatkowego"

Lee Sin - Tajski bokser

Yorick - Undertaker dużo lepszy - jak na moje

Lux - Ta stalowa [najnowsza], może i ma zmienione skille [które są swoją drogą paskudne], ale jej wygląd? Rzygu. Spellthief Lux dużo ładniejsza

Ryze - wydaje mi się, że jego podstawowa skórka jest najlepsza

Zed - tak jak u Ryze, czyli podstawowa najlepsza

Twisted Fate - nie pamiętam nazw, ale miał taką czerwoną kartę i on był ubrany w odcieniach czerwieni

Weź skina do tej postaci, którą najczęściej grasz... ;p

Opublikowano

Myślę , ze Riven króliczek , albo Jayce w zbroji naprawde fajnie wygląda a sama postać jest bardzo dobra na mida i solotopa.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Riven/Lux. Wypada na Riven, ale chyba jednak wezmę Lux, podobają mi się animacje. wygląd w grze fajny, i dużo czytałem o korzyści z tego skina (Trudno ominąć klatkę).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...