Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma BYĆ ?

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czemu tak YOUTUBA MULI ? Otórz to jeszcze z 3h temu normalnie sobie mogłem oglądać filmiki. Zrobiłem reseta kompa i od tego czasu żaden filmik się nie chce buforować. Troszeczkę sie buforuje na początku ale jak już włącze odtwarzanie to po chwili się zacina i nic nie da się przez to pooglądać na YT.

O CO CHODZI OMG ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

mam to samo, przeważnie po 18 wszystkie filmy chodzą tak chujowo, że nie da się w ogóle oglądać -.-

Opublikowano

To jest wina twojego łącza internetowego, zresetuj ruter czy co ty tam masz. Ja problemow nie mam

@up

+1 za sygne.

Opublikowano

Nie muli tak po 18, bo nigdy tak mi nie muliło.

Ok zresetuje ten router i zobaczymy :)

Logiczne przecież jak wszyscy mają problemy ,że im wolno YT chodzi to pewnie mają jakieś problemy.

Nie jest logiczne bo ja nie mówię, że mi wolno chodzi tylko, że żaden film się nie chce wczytać. Po prostu ledwo co włączę i już się zacina.

Opublikowano

Już działa. Zresetowałem ROUTER i teraz normalnie wszystko chodzi :) Nic nie ścina i ładnie chodzi :) Dzięki Ci harnasiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...