Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skorka

Suuchy01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca kupować się RP za SMS.

SMS 15zł to chyba około 250RP o ile dobrze pamiętam

Lepiej kupić PSC za 10zł w sklepie, i masz 400ileś RP

#2down

tez fakt, mój fail

Opublikowano

Nie opłaca kupować się RP za SMS.

SMS 15zł to chyba około 250RP o ile dobrze pamiętam

Lepiej kupić PSC za 10zł w sklepie, i masz 400ileś RP

Nie ma psc za 10zł są tylko 20/50 100 i dalej nie wiem.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy skin do Ahri. Polecam jednak kupowac rp w inny sposob. Jesli innego nie masz, a lubisz tego champa to bierz i sie nie zastanawiaj.

Opublikowano

No wlasnie nie moge innaczej kupic RP. Ostatnio pogrywam Ahri a ten skin jest GENIALNY, chyba sobie kupie, thx za rady.

edit. Tak poza tematem, jest jakis sposob zeby grac z "dolu" mapy? Jezeli gram z "gory" przeszkadza mi interfejs...

Opublikowano

Może on ma abonament..? Myslcie troche zanim napiszecie 7272818101 postów ze za SMS sie nie oplaca.. Wystarcza 2-3 max.

Tak, warto kupic skorke, jest najlepsza na Ahri

Opublikowano

Jeżeli aż tak Ci zależy kup SMS , ale naprawdę kupuj PSC,

Ta skórka do Ahri jest chyba najlepsza skórką do tej postaci.

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Tak jak wyzej wspomnialem nie mam mozliwosci kupna RP w inny sposob. Mam darmowe 400 i brakuje mi 87 RP... Jeszcze raz wielkie dzieki.

Opublikowano

Może on ma abonament..? Myslcie troche zanim napiszecie 7272818101 postów ze za SMS sie nie oplaca.. Wystarcza 2-3 max.

Tak, warto kupic skorke, jest najlepsza na Ahri

Co z tego że nawet jeśli miałby numer na abonament? Twoim zdaniem takie SMSy są za darmo?

Opublikowano

A może autor tematu ma pieniądze na telefonie, a potrzebuje zgody rodziców na zakup, a oni nie chcą mi dać?

Miewałem takie sytuacje, jestem jeszcze młody (rocznik 99, nie ukrywam). Tak więc rozumiem, dlaczego może chcieć kupić za SMS.

Teraz kupuję sobie PSC, jeśli chcę. Dołożyłbym 5zł do karty, jeśli miałbym wybór pomiędzy SMS a PSC.

Co do tematu. Ahri to moja ulubiona postać. Uważam, że ten skin jest piękny, niczym Volcanic Wukong. Fajne animacje, ogony wyglądają bosko. IMO jeden z lepszych skinów w grze, jak nie najlepszy. Nawet on mi się bardziej podoba, niż legendarka Anivii, czy Deboinar Jayce.

Zachęcam do zakupu tego skina. Sam właśnie kupiłem z promocji, bo właśnie na to czekałem kilka miesięcy. :D

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...