Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oryginalny Sony Vegas

`Rafau

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki problem, że po pobraniu Sony Vegasa czy to 11 czy to 12 nie mogę po prostu wejść do programu, ponieważ pierw wyskakuje mi wpisanie albo Keya albo wersja Trial. Biorę wersję trial na 30 dni i wyskakuje error że coś tam z cannot register. Nie wiem o co chodzi. Niestety nie mam screena bo sony vegasa usunąłem. Ma ktoś może dobrze działającą wersję ?

Pobiorę i w razie problemów będę edytował temat.

Pilne. !

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Full wersję możesz tylko kupić, bo pobieranie pełnej to piractwo. Triala pobierz z innej strony np: dobreprogramy.pl

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Problem masz taki, że miałeś już instalowany Sony Vegas wczesniej, nie ważne jaką wersje... lecz wykorzystałem trial i nie możesz ponownie go wykorzystać ( wpisy w rejestr etc. ). Spróbuj może jednak, pobrać starszą wersje ( 9 ) i zainstalować, jak będzie działać, a chcesz korzystać z nowszych wersji to reinstal systemu niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...