Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Typ serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki typ serwa polecacie? :)

Hardcore

Factions

Czysty survival

Pvp

czy jaki? ( ja wykladam z wlasnej kieszeni i chcialbym aby gracze kupowaki itemoi vipy itd :) )

Opiszcie jaki typ ( nie musi byc jeden z tych ) ale napiszcie np. survival z: i dyktujesz z czym :)

Opublikowano

To zależy ile serwer będzie miał slotów.

Bo na każdy typ musi być ich odpowiednia ilość.

Jeśli masz robić kolejny survival z gildiami, to odpada, nikt już na nich nie gra.

Co do zwykłego survivalu, to chętnie, jednak zrób autorskie pluginy, zatrudnij kogoś.

Skonfiguruj wszystko, bo jak kolejny serwer po Angielsku, to podziękuję.

343731479829004887779.png

Opublikowano

@up

Czystych survivali jest dużo, co 2 serwer, można spotkać czysty survival.

Ja bym Ci proponował coś nadzwyczajnego, co mogłoby przyciągnąć sporą liczbę graczy.

Weź tryb: DeathRun, serwerów tych jest mało, a każdy z chęcią wbił by na takiego DeathRun'a z pułapkami.

Jest to Parkour + Pułapki + AutoBunnyHop :)

Opublikowano

Porządny pvp, autorskie pluginy porządna mapa oraz areny, i zpewnoscią graczy Ci nie powinno braknąc

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Survivale i fb są nudne, takich serwerów są TYSIĄCE. Dawaj coś oryginalnego.

Ale tak szczerze... Robisz serwer dla kasy. Nie wiem, kto by na takim grał - ale ja NA PEWNO NIE.

Opublikowano

Vrath nie dla kasy ja nie chce zarabiac ale jak mam zwiekrzac sloty to wiesz ja tez mam wydaki mam do wydania iles na miesiac i tyle...

Co do pvp to ma byc tak? jestes na spawnie tam masz skrzynki idziesz na pvp ( wychodzisz z spawnu ) albo wpisujesz /warp arena1/2/3/4/5. Czy ze jestes na spawnie i po kazdej stronie masz rozne areny typu lodowa,netherowa,gorska i zwykla? ( tp przyklady )

P.S jakie to sa autorskie pluginy?

Opublikowano

Tabixer pluginy autorskie to są te co sam robisz :) A do PvP to zrób główne lobby i tam teleporty do aren :) Ja mam taki serwer i gra 200/250 :)

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Opublikowano

Nikt nie gra na survival+frakcje? Ja mam 120 slotowy serwer i graczy nie brakowało... Do czasu kiedy zdarzył się pewien incydent, z moderatorem.

Polecałbym Ci zrobić coś oryginalnego, tak jak już mówili na górze. Chociaż nie wiem... Sądząc po twojej ortografii, nie masz szans. Po twojej składni zdania również można dopatrzyć się tego, że nigdy nie założysz porządnego serwera. Kto widział 10-cio latka prowadzącego dobrze prosperujący serwer?

Pewnie jeden by się znalazł, ale ty i tak nic dobrego nie założysz.

Takie jest moje zdanie.

Typ jaki polecam to Survival+Frakcje.

Opublikowano

Przemek nie oceniaj mnie mam 14lat mialem serwery frakcje hardcore i pvp i inne i wszystkie byly 100/100 graczy lecz serwery padalby albo bo mod cos zepsul albo braklo kasy :) wiec sie nie odzywaj a ortografia tak bo z telefonu pisze...

p.s to nie miejsce do klutni

Kamikajdze das ip serwa ? :)

Opublikowano

Nie zakładasz serwera wg swojej wizji. Nie masz jej w ogóle.

(zaraz napisałbyś że przecież ją masz)

Nie masz jej i koniec, kropka. Gdybyś miał wizję, to już byś zaczął, a nie robisz tego, tylko pytasz się ludzi. W dodatku połowa z nich ci podpowiada, chociaż się nie znają, i tak by nie grali, albo w ogóle będą próbować ukraść ci graczy itp.

I jeszcze raz - nie robisz dla kasy? To po co w ogóle się w to mieszasz? Żeby po prostu mieć? Czy żeby pochwalić się kolegom z podwórka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...