Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping w Counter Strike 1.6

patryczak91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zaczynam temat ze względu na to iż mam dość spory ping w Cs, sięga do 70 i to utrudnia normalne granie, dlatego że jestem przyzwyczajony do 20. Średnio teraz mam od 50 tak do 80, stało się tak po formacie, robiłem prawie wszystkie możliwości i nic..

Posiadam Win 7 Ultimate oraz 6 mb łącze neostrady. Zmieniałem piorytet na niski zarówno w cs, jak i w steam. Używam Cfosspeed, gamebostera, używałem komend typu rate itp pod prędkość internetu, sciągałem jakieś pliki na ping chodz to też nic nie dawało i usunołem, próbowałem z filmików na youtube każdego sposobu i nic, zna ktoś może coś specjalnego? Przeciez nie możliwe to jest że miałem 15/20 a teraz 80...:/? komp czysty bez wirusów, zapory powyłączane, nie mam programów do sciągania typu uTorrent itp.. Pomocy!!

z góry dziękuje.

Opublikowano

Masz Modem neostrady tp tak ? spróbuj zmienić IP na inne.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

posiadam router, nikt z niego nie korzysta, nikt z sąsiectwa napewno się nie połączył.

To co że nikt ale dalej może ktoś używa na tym ip który ty masz, najlepiej zmień i zobacz czy ci pomoże.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

słuchajcie, zrobiłem-> uruchom->cmd-> ping adres serwera i mi pokazało ping 50,więc sprawa leży po stronie internetu a nie kompa, czyli w takiej sytuacji co moge zrobić?? kiedyś było dobrze... Ip zmieniłem tak jak mowiłeś jest to samo.

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy internetu i zorientuj się, czy nie mieli awarii itp. oraz powiedz o swoim problemie. Jeżeli nie zrobią nic, zmień dostawce.

Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy internetu i zorientuj się, czy nie mieli awarii itp. oraz powiedz o swoim problemie. Jeżeli nie zrobią nic, zmień dostawce.

Po co ma pisać do neostrady jak to wina jest serwera o.O ?.

słuchajcie, zrobiłem-> uruchom->cmd-> ping adres serwera i mi pokazało ping 50,więc sprawa leży po stronie internetu a nie kompa, czyli w takiej sytuacji co moge zrobić?? kiedyś było dobrze... Ip zmieniłem tak jak mowiłeś jest to samo.

Czyli tak na prawdę wina stoi na hostingu napisz do założyciela żeby zrobił coś z tym bo masz lagi, ale na pewno nie tylko ty masz takie lagi.

PS.ile na serwerze gra osób tam gdzie masz 50 pingu ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Wpisz te komendy

cl_rate "20000"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_cmdbackup "2"

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

słuchajcie na wszystkich serwerach mam jednakowe.. bez wyjątków. robiłem takie ustawienia, nic nie pomaga. Dajcie wiecej informacji któraś na pewno będzie tą jedyną :) z góry dziękuje za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...