Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tepanie do wardów

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka miśki. Gram od niedawna w lola (tzn. niby miesiąc+ ale nie jakoś tak super często^^) i do teraz nie ogarniam jak mam się tepać do wardów akali, katariną etc. Stawiam warda, chcę na niego użyć skilla i nie mogę. Jak mam do nich doskakiwać? ;c

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Akali nie może doskakiwać do wardów, mogą do nich doskakiwać tylko postacie z wyznaczonym aggro (Np. Lee Sin, Katarina).

Po prostu stawiasz warda i używasz na nim spella (W przypadku katariny E)

Opublikowano

katariną możesz tylko przy użyciu shunpoo czy jakoś tak, w każdym razie domyslnie pod klawiszem "E", a akali nie ma takiej możliwości

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Użyć skilla ? Możesz to robić tylko kilkoma postaciami: Jax, Katarina i Lee Sin (chyba że coś jescze jest). Stawiasz warda, używasz skilla i jesteś na wardzie, proste :)

Opublikowano

Hejka miśki. Gram od niedawna w lola (tzn. niby miesiąc+ ale nie jakoś tak super często^^) i do teraz nie ogarniam jak mam się tepać do wardów akali, katariną etc. Stawiam warda, chcę na niego użyć skilla i nie mogę. Jak mam do nich doskakiwać? ;c

Akali się nie da doskakiwać do wardów.

Ustaw doskoki na "smartcast"

Popróbuj na przykład jaxem na botach.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Dobra, dzięki. Znajomy mówił, że akali może się tepać ;c

Do zamknięcia.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...