Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=masakra=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczne od tego, ze mam internet 512kb/s Livebox. Kupilem gre jakos na poczatku kwietnia, i od poczatku jak zaczalem grac w WarZ, mialem takie lekkie lagi. To znaczy, ze jak zbieralem itemy, po wcisnieciu klawisza "E" i zaladowaniu paska zbierania, dopiero po okolo 0,5sec item chowal mi sie do backpacka. To nie jest jeszcze taki problem, lecz najwiekszym problemem, ktory jest dla mnie ciezarem, to to, ze nie moge bic np. 2 zombie na raz, poniewaz zgine. Nastepnie czesto sie zdarza, ze zombie uderzy mnie jak jest 2 metry ode mnie, co od razu zniecheca do gry... Wiem, ze nie mam dobrego neta, co jest dla mnie uciazliwe, ale chcialbym sie zwrocic o do was o pomoc, czy da sie cos z tym zrobic.. Najlepiej jak jeszcze moglbym rozmawiac przez TS'a i grac jednoczesnie, to juz by byla poezja :D Ok, na dole wklejam screen z speedtestu. Prosilbym o jak najszybsza pomoc :)

39713033641554152446.jpg :angry:

Tak samo jak szukam serverow, to wszystkie servery w zakladce "Ping" Sa wyswietlone na zielono, wszystkie kreski sa na zielono, i nie ma ani jednej czerwone, a i tak mam lagi :/

Opublikowano

Hmm grałem w warz z jeszcze gorszym netem i zero lagow :D Moze to wina sprzetu? Moze masz za wysokie ustawienia/ za slaby komputer?

Opublikowano

Wina internetu to nie jest

Teraz przy tym patch zwalili trochę z wymaganiami i są lagi pozatym gra jest niestabilna (trzeba czekać na patcha)

Co do kompa nie jest taki dobry ,Jak dasz na NISKIE , jeżeli dalej masz tak to zmień ekran z fullscreen na windows , to powinno pomóc troszkę ;)

Opublikowano

Maurycy, ale patch byl nie dawno, a gram od poczatku kwietnia, jak napisalem... I od zawsze mam lagi, a gram na niskich wymaganiach :/

Nie doczytałem ,Czyli wina kompa ,ew powyłączaj wszystkie programy typu gg/skype/torrent/downloader i inne syfy które nie sa potrzebne albo kup lepszy sprzęt , możesz też jak mówiłem zmniejszyć rozdzielczość

Opublikowano

Może gubią Ci się pakiety od Internetu? Nie znam się zbytnio na tym, ale znajomy to miał w innej grze. Zadzwonił do swojego usługodawcy i jakoś problem był zażegnany :) Poszperaj o pakietach w Google :)

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Mam wszystko powylaczane, tyko WarZ wlaczone, a moj komp na niskie wymagania jest dobry, bo ma stale 20-30 fps + rozdzielczosc 1280x1024.

Nie wiem jaki masz monitor ale mi na całym chodzi 1280x800 może coś pomoże.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja mam 1680x1050 :/ Kurde, nie gubia mi sie zadne pakiety, nie wiem o co chodzi z tymi lagami :s

Lagi masz bo twoja karta 9600 gt to już przestarzały syf, procek samo.. Grałem na takiej konfiguracji poprzednio tez miałem 9600 i na niskich lagowało ale szło grać na luzie. Może przeczyść jakimis programami lub formata zrób.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...