Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kursy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję kursów takich jak

Kurs CSS3 zaawansowany

Kurs HTML5 zaawansowany

Responsive Web Design & Bootstrap

Ze strony strefakursów.pl

Oraz

Strony WWW z CSS3

Photoshop do HTML i CSS
Kurs Elastyczne Strony WWW

kursy z eduweb.pl

Wynagrodzę w dużej ilości lajków i 5 na profilu ;)

Opublikowano

Wiesz co? Radzę zacząć od początku, czyli najpierw nauka HTML (+/- 30 minut). Następnie przechodzisz do czegoś poważniejszego: CSS ( +/- 1,5h), a następnie JS (1,5h). Jeżeli masz zamiar zajmować się tym na poważnie to po tych trzech językach uczysz się PHP, ale to lata nauki :)

Poradniki obojętne, gdyż prawie z wszystkich nauczysz się tego samego.

Opublikowano

Wiesz co? Radzę zacząć od początku, czyli najpierw nauka HTML (+/- 30 minut). Następnie przechodzisz do czegoś poważniejszego: CSS ( +/- 1,5h), a następnie JS (1,5h). Jeżeli masz zamiar zajmować się tym na poważnie to po tych trzech językach uczysz się PHP, ale to lata nauki :)

Poradniki obojętne, gdyż prawie z wszystkich nauczysz się tego samego.

Sorki ale według mnie na samym css3 i htmlu 5 mogę już dużo zdziałać ;).Do tego nie chce od nowa zaczynać od początku tylko chce dokończyć już naukę tych języków i potrzebuję tych konkretnych języków.A czemu według ciebie nie potrzebuję się wgłębiać w nic poza PHP ?

Opublikowano

Like

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Sorki ale według mnie na samym css3 i htmlu 5 mogę już dużo zdziałać ;).Do tego nie chce od nowa zaczynać od początku tylko chce dokończyć już naukę tych języków i potrzebuję tych konkretnych języków.A czemu według ciebie nie potrzebuję się wgłębiać w nic poza PHP ?

Nie chodziło mi o to ;) Tylko o kolej rzeczy nauki języków, bo zwykle zaczyna się coś robić od łatwego, a następnie przechodzi się do trudniejszych czynności, to jest jak z szkołą -Po co się chodziło do podstawówki skoro lepiej zacząć od gimnazjum ;D? Oczywiście tymi dwoma ,,językami" choć tak na prawdę ich nazwać nie można coś tam zrobisz, ale myślę że lepiej się rozwijać.

Tutaj masz mój niedawny poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/962712-ktut-wszystko-co-powinienes-wiedziec-o-htmlu/

Opublikowano

Tak wiem znam już podstawy tych języków lecz chcę się nauczyć więcej czyli wiedzę zaawansowaną a do tego poradniki już są słono płatne ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...