Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ekran miga

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od zakupu nowego PC mam problem z troche starym juz monitorem E2250T-PN. W różnych grach ekran tak jakby ekran miga, latają poziome paski. Napwno nie wina PC bo jest nófka, czytałem, że to może być związane z uziemieniem czy to prawda ?

Karta graf: Radeon HD7850

Opublikowano

msi kombustor ( będzie razem z msi after burner )

Chodziło mi raczej o sprawdzenie czy karta nie jest wadliwa, kolega mówił żebym sprawdził z tym uziemieniem ale niestety nie moge znaleść takiej przedłuzki..

Opublikowano

Miałem ten sam problem ze starym monitorem, w naprawie powiedzieli, że spięcie robi i gdy rozkręcili monitor w środku były krople wody, pewnie któregoś dnia lub nocy nie zamknąłem okna i popadało trochę. Sprawdź czasem z góry na dolny fragment monitora lub szybki czy nie ma śladów wody lub nie ma mokrego czegoś.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Miałem ten sam problem ze starym monitorem, w naprawie powiedzieli, że spięcie robi i gdy rozkręcili monitor w środku były krople wody, pewnie któregoś dnia lub nocy nie zamknąłem okna i popadało trochę. Sprawdź czasem z góry na dolny fragment monitora lub szybki czy nie ma śladów wody lub nie ma mokrego czegoś.

Nie możliwe, od okna mam jakieś 3-4 metry, na starym PC było dobrze.

Opublikowano

Wydaje mi się, iż to wina synchronizacji poziomej zmieniłem ją pionową i problem już się nie pojawia :)

Dopisuje to, bo może ma ktoś taki problem jak Ja.

Najpierw napisałem potem pomyślałem mogłem edytować ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...