Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobo z87 g45

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie znam się za bardzo jeszcze na nowych mobo z z87, a chcę kupić kompa do końca przyszłego tygodnia, myślę nad msi z87-g45, niby ma słaba sekcję(4+4), ale na yt widziałem, jak koleś na niej wykręcił i5 4670k na 4,8GHz, ja właśnie chce kupić z tym prockiem. Wiem, że teraz z dnia na dzień wychodzą nowe mobo i tanieją te co już są, warto czekać na coś z serii z87-gd?(np 55). Chciałbym i5 wykręcić na fortisie gdzieś do 4 Ghz czy tam 4.3.

Myślałem też nad extreme4 od asrocka, ale jest 100zł droższy od g45, a nie wydaje się jakoś specjalnie lepszy, chociaz jak teraz patrze jest naprawdę lepszy co do wykonania, ma dużo lepszą sekcję. Dodam, że kupuję w hurtowni.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Poczekaj, aż to potanieje, bo na razie ceny MOBasów są koszmarne.

Do wakacji dasz radę się wstrzymać ?

taa spokojnie wytrzymam, jednak poczekam, aż stanieje aszrot ikstrim4, bo jego jakość wykonania jest naprawdę dobra.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...