Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon ze słuchawkami.

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu bral fatality hs-1000

JAK SIE NIE ZNASZ TO WYJDŹ Z MIEJSCA ZAKŁADAM.

Autorze - budżet?

Opublikowano

Jak w tym budżecie co Senki + Zalman to proponuję Fatal1ty (HD 800 lub 1000, bez różnicy), szczególnie jak zależy Ci na ciepłej barwie dźwięku i basie ( + świetnym mikrofonie) HD201 grają strasznie płasko, minimum to 202 jak dla mnie

Opublikowano

Ale pod jakim względem Fatalitki są dobre? Jest to tylko marnowanie swoich ciężko zarobionych pieniędzy na takie pseudo-słuchawki.

Opublikowano

Ale pod jakim względem Fatalitki są dobre? Jest to tylko marnowanie swoich ciężko zarobionych pieniędzy na takie pseudo-słuchawki.

Opublikowano

Jak w tym budżecie co Senki + Zalman to proponuję Fatal1ty (HD 800 lub 1000, bez różnicy), szczególnie jak zależy Ci na ciepłej barwie dźwięku i basie ( + świetnym mikrofonie) HD201 grają strasznie płasko, minimum to 202 jak dla mnie

A dla mnie własnie fatalne słuchawki są płaskie i strasznie uciskają uszy, a nie mówiąc o łamiących się pałąkach.

HD202 są dla tych co słuchają dużo muzyki i oglądają filmy.

HD201 + Zalman - nie ma lepszego tandemu w takim budżecie.

Opublikowano

To w takim razie pod jakim względem dobre są Senki ?

A dla mnie własnie fatalne słuchawki są płaskie

Dostałeś jakieś wadliwe te fatal1ty chyba, bo odkąd je mam większość tańszego sprzętu muzycznego (typu tanie wieże czy inne słuchawki) stały się dla mnie słabe (jak już kiedyś pisałem, może to kwestia sterowników, odtwarzacza i odpowiedniej konfiguracji)

Opublikowano

Właśnie jak widać znam się lepiej od Ciebie, Fatal1ty nie są warte swojej ceny. Grają one słabo, trudno znaleźć źródło dźwięku (w grach FPS) HD201 + Zalman - nie ma lepszego wyboru w tej cenie. W pełni zgadzam się z Anoizm i podzielam jego zdanie.

http://forum.pclab.pl/topic/671908-Creative-Fatal1ty-HS800-vs-Sennheiser-HD-201/

http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=166767&st=0&p=2472008&

http://www.forumowisko.pl/topic/61476-sennheiser-hd201-vs-creative-fatal1ty/

http://letsplej.pl/t-10470-sluchawki-creative-fatal1ty-gaming-vs-sennheiser-hd201

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym kupil osobno mikrofon i osobno słuchawki. Kiedys kupilem mikro z słuchawkami w jednym i po miesiacu mi sie rozwalily, a teraz mam mikrofon i sluchawki oddzielnie i trzymaja juz ponad rok, a niema z tym zadnych problemow.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym kupil osobno mikrofon i osobno słuchawki. Kiedys kupilem mikro z słuchawkami w jednym i po miesiacu mi sie rozwalily, a teraz mam mikrofon i sluchawki oddzielnie i trzymaja juz ponad rok, a niema z tym zadnych problemow.

Po prostu kupiłeś gówno a nie słuchawki.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie bierz 201 bo wtopisz kasę, grają miernie. Co najmniej 202 jak od sennheisera, choć ja bym się nie pchał w te tańsze modele.

Fajnie jakbyś do CAL dołożył albo chociaż KOSS UR40 tak jak to Raitmi już napisał, ale jak brak kasy to 202 powinny być dobre

Ewentualnie Porta Pro jeszcze tanie dość, lub jakieś superluxy

Opublikowano

Fatality z miejsca odrzuć bo to słuchawki Creative'a produkowane przez Creative'a niestety czyli dno bo ta firma sama nic nie potrafi zrobić, jakby kosztowały one 50 zł to byłby w miare okej, ale tyle ile za nie chcą to hd 201 są pod każdym względem lepsze i taka jest prawda, do tego mikrofon zalmana i gitara ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...