Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fizyka

DiStefano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jutro mam kartkowke z fizyki z ktorej musze dostac 3 bo inaczej bede mial 2 ale nie chce mi sie uczyc i raczej nie bede i umówilem sie z kolega ktory sie juz nauczyl ze mi pomoze myslcie ze z pomoca kolegi mozna dostac 3 z kartkowki?

Opublikowano

jesteś głupi czy idiotom ? Wybacz za takie sformułowanie ale inaczej tego nie mogę napisać. Skąd do cholery mam wiedzieć czy kolega nauczy cię na 3? Podaj jego Imię i nazwisko i miasto to może ktoś z forum zna go i ci powie czy jest dobry z fizy . Moderatorzy powinni zamykać takie tematy

Opublikowano

E tam, ja na pomocy kolegi z chemii na czwórkach/piątkach jechałem xD Powinieneś dać radę.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jeżeli jesteś ambitny to siądziesz sobie nad książką, wypiszesz najważniejsze informacje na kartkę i trochę się pouczysz. Sam zapis tych informacji dużo Ci da.

Opublikowano

Co to ma być wgl za temat? Skąd my możemy wiedzieć jak się uczysz. Co się dzieje z tym działem... Nie, nie zdasz twoje życie nie ma już sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...