Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Wysoka mobilność

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Le Blanc jest bardzo mobilna. Ma 2 doskoku i ogólnie teleportować może się 4 razy.

Nidalle odskok co 3 sekundy prawie na długość flasha

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Tak, jednak jest on bardzo early/mid game champem. W late jego DMG spada. Chyba ze zlapie feeda o co nim nie trudno na midzie.

Opublikowano

Exhaust na twarz i ult nie robi dmg, mimo to dość silne early i mid więc łatwo złapać feeda, no i w TF, też ma niezłe CC + Trollowy mechanizm niewidki, moim zdaniem warto go kupić :)

Opublikowano

Tak jak juz ktos wyzej pisal na pewno Kassadin. Mobilna jest takze Akali (3 doskoki z ulta, dalej niz na odleglosc flasha)

+energia zamiast many

+niewidka

+niskie cd

+3x ult + odnowienie za killa/asyste

+zabojcze i latwe combo

-brak cc (no chyba zeby liczyc slowa na niewidce;P)

-latwa do skontrowania. pink wardy, stuny...

-zawsze focusowana

Diana

To chyba troche lepsza (jak dla mnie) wersja Akali tylko, ze z mana

+tarcza zadajaca obrazenia

+slow/podrzucenie

+harras

+po zaznaczeniu celu z q ult darmowy (tak jakby 2 ulty)

+niski cd ulta (bez zaznaczenia)

+pasyw (dodatkowe obrazenia magiczne z autoatakow)

+dobra ucieczka przez jungle

+kontruje sporo postaci

+90% szans na killa na 6 :D

+mid/jungle

-baaaardzo maznozerna w early

-zalezna od zaznaczenia z q w tf

-problemy z farma w early

Oprocz tego z mobilnych: Riven na topa, Zed na topa/mida, Ahri na mida, Nidalka top, mid.

Opublikowano

Mówisz Ahri na topa a le blanc śmieje się jej w twarz. CD le blanki> cd ahri. Ahri ma strasznie duży cd na początku na ulta.

Dla mnie mobilne postacie to takie co mogą robić dasha do sojuszniczej jednostki a nie do stworów neutralnych jak i przeciwnych.

Dla mnie akali nie jest mobilna. Dostajesz gank i musisz uciekać pod turret i co da ci doskok jeżeli nie ma tam przeciwnej jednostki? nic.

Ogólnie to Le blanc, lee sin może katarina, Vayne oraz Tristana.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Mówisz Ahri na topa a le blanc śmieje się jej w twarz. CD le blanki> cd ahri. Ahri ma strasznie duży cd na początku na ulta.

Dla mnie mobilne postacie to takie co mogą robić dasha do sojuszniczej jednostki a nie do stworów neutralnych jak i przeciwnych.

Dla mnie akali nie jest mobilna. Dostajesz gank i musisz uciekać pod turret i co da ci doskok jeżeli nie ma tam przeciwnej jednostki? nic.

Ogólnie to Le blanc, lee sin może katarina, Vayne oraz Tristana.

Tak, ma duzy cd ale to ulti jest na odleglosc 3 flashy tak czy siak... to samo Akali. Nie musisz sie zgadzac z moja opinia, ja tylko wyrazilam moje zdanie. Wg mnie LB na swietny escape system a juz w ogole w polaczaniu z ultem mozesz kiwac sie z 5 wrogami. W koncu taki garen ultuje Twojego klona xP. Katarina w polaczeniu z pasywem w tf bardzo mobilna.

@edit

"Dla mnie mobilne postacie to takie co mogą robić dasha do sojuszniczej jednostki a nie do stworów neutralnych jak i przeciwnych." w takim razie LB nie jest mobilna, poniewaz nie tepa sie ani bezposrednio do wroga ani do stwora, ani do sojuszniczej jednostki. ma po prostu dasha jak Kassadin

Opublikowano

riven

+bije duzo

+bije jeszcze wiecej

+mobilne gowno (q+e)

+shield

+stun+knockback

+pasywka ktora bije tysionc

+ult aoe daje ad

+fajne cycki

Opublikowano

A jak sprawuje się wukong w poszczególnych fazach gry? Słabnie w late?

Tak ale ma bardzo mocne early przeciwko bruiserowi, dobrze go nafeedować :0

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tak, ma duzy cd ale to ulti jest na odleglosc 3 flashy tak czy siak... to samo Akali. Nie musisz sie zgadzac z moja opinia, ja tylko wyrazilam moje zdanie. Wg mnie LB na swietny escape system a juz w ogole w polaczaniu z ultem mozesz kiwac sie z 5 wrogami. W koncu taki garen ultuje Twojego klona xP. Katarina w polaczeniu z pasywem w tf bardzo mobilna.

@edit

"Dla mnie mobilne postacie to takie co mogą robić dasha do sojuszniczej jednostki a nie do stworów neutralnych jak i przeciwnych." w takim razie LB nie jest mobilna, poniewaz nie tepa sie ani bezposrednio do wroga ani do stwora, ani do sojuszniczej jednostki. ma po prostu dasha jak Kassadin

Mobilne postacie w odniesieniu do akali czy ireli. Ma tylko doskok do wrogiej jedności a to zbytnio mobilność nie jest.

Przeczytaj mój post 2x zanim coś napiszesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...