Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bal gimnazjalny - ubranie

091

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Tak jak w temacie, mógłbym założyć na bal gimnazjalny jakieś jeansy, białą koszule i jakieś w miarę ogarnięte buty, czy lepiej coś w stylu ubrania galowego?

Opublikowano

Wiekszosc przyjdzie w garniakach - marynarkach :) bedziesz sie czuł naprawde dziwnie kiedy bedziesz ubrany tak jak mowisz , jesli nie lubisz garniakow to sobie wez marynarke i koszule a spodnie wez takie czarne z materialu ( w kant nie musza byc) i buty eleganckie cwelki niekoniecznie

Opublikowano

Jeśli nie czujesz się na tyle dorosły i nie poczuwasz się do tego aby przyjść na jeden z najważniejszych bali w Twoim życiu w garniturze to oczywiście możesz założyć bluzę PROSTO.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jeśli wam nikt nie narzucił ''macie być na galowo'' to możesz się ubrać jak Ci wygodniej. Popytaj kolegów, chociaż myślę, że to jednak bal więc nie jakoś tak bardzo na luzie ale elegancko. Na pewno nie każdy przyjdzie na galowo, znajdzie się z pewnością ktoś kto ubierze się na ''luzie''. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Nikt się nie ubierze "na luzie", bo po 1 nie wolno, a po drugie nawet gdyby można było to i tak mama Cię nie puści w adidasach :)

Pewnie Twoi koledzy będą Ci teraz na podwórku mówić, że każdy z nich przyjdzie w jeansach i w dupie ma garnitur, ale jak przyjdzie co do czego to każdy z nich będzie miał krawat i koszulę.

Day after day.

Opublikowano

LoL jaki temat przyjdź jak jedna pizda jeansy i koszula, pachy spocone na 10 cm, buty nike niebieskie.

Ubierz garniak albo w ogóle nie idź.

logo1.png
Opublikowano

LoL jaki temat przyjdź jak jedna pizda jeansy i koszula, pachy spocone na 10 cm, buty nike niebieskie.

Ubierz garniak albo w ogóle nie idź.

dokładnie

garniak bo się spocisz zobaczysz

­

Opublikowano

NIe patrzcie na ten garniak god , to tylko w polsce jest taki zjebany zwyczaj zeby wszedzie chodzic w garniaku, nawet do kartki zeby cos napisac przez 60 minut trzeba ubrac sie w garniak totalny bezsens, NIE PRZYCHODZISZ DLA KOGOŚ PRZYCHODZISZ DLA SIEBIE MOŻESZ PRZYJŚĆ W TYM W CZY NAJLEPIEJ SIE BĘDZIESZ CZUŁ TO TWÓJ WYBÓR , pozatym i tak pod koniec nikt nie bedzie pamietał jak kto byl ubrany bo bedziecie najebani

Opublikowano

U mnie rok temu wszyscy na galowo byli ubrani, oprócz mnie xD Ale to dlatego że większość tańczyła poloneza a do tego potrzeba garniaka, a później się przebrali na "luźno".

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

NIe patrzcie na ten garniak god , to tylko w polsce jest taki zjebany zwyczaj zeby wszedzie chodzic w garniaku, nawet do kartki zeby cos napisac przez 60 minut trzeba ubrac sie w garniak totalny bezsens, NIE PRZYCHODZISZ DLA KOGOŚ PRZYCHODZISZ DLA SIEBIE MOŻESZ PRZYJŚĆ W TYM W CZY NAJLEPIEJ SIE BĘDZIESZ CZUŁ TO TWÓJ WYBÓR , pozatym i tak pod koniec nikt nie bedzie pamietał jak kto byl ubrany bo bedziecie najebani

To nie komers, tam alkohol jest zabroniony :)

Day after day.

Opublikowano

Sam w lutym miałem bal gimnazjalny, każdy z chłopaków miał marynarkę.Niektórzy zamiast lakierków ubrali trampki i zamiast spodni do garniaka np: rurki. Ale większość była w garniaku i krawacie ;f

Opublikowano

U nas każdy idzie w garniaku ale biiorę ciuchy na zmianę, potem zmieniam buty i spodnie na ciemne jeansy, wygodniejsze są :)

Tobie też tak radzę zrobić :)

skpUo.png

Opublikowano

To też zależy od twojego stylu ,,bycia", bo ja na przykład w garniturze bardzo sztywno się czuję i wręcz mam zawroty głowy.

Ale koszula i jakieś ciemne spodnie ( np. od garnituru) powinny spokojnie wystarczyć. Możesz ewentualnie dopytać kolegów w co mają zamiar się na taką ,,imprezę" wybrać.

Opublikowano

Powiem tak :P

Sam jak byłem na balu to każdy kto tańczył poloneza był ubrany w czarny garnitur, ja jako że lubię się wyróżniać założyłem biały garniak taki jak zwykle murzyny mają na filmach :D

PS fajnie to wyglądało na filmie jak tańcząc poloneza każdy szedł w czarnym garniaku a ja na samym końcu w białym, wyglądałem jak alfons ale zajebiście się czułem w tym garniaku :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...