Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eRmail czyli zarabiaj za to co robiles za darmo

LiuBei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam!

Mój temat ma przedstawic nowe w internecie forum na którym można w łatwy sposób zarobic pieniądze. Jest to eRmail.

xxx

Dostajemy tutaj pieniądze za klikanie w reklamy i ankiety co zajmuje nam ok 1-2 min dziennie! Na start za rejestrację dostajemy 20 zł. Wszystko jest bardzo proste, uprzedzę pytania innych ten link powyżej nic mi nie daje, to nowa akcja na owym portalu.

Wiecej informacji tutaj:

xxx

Opublikowano

Po pierwsze nic tutaj nie przedstawiasz, ponieważ wielu już to robi. A na tym forum większość o tym wie. Po drugie NIE KLIKAĆ I NIE REJESTROWAĆ się z tych linków, są to reflinki.

Opublikowano

Jakie są sposoby na wypłacanie tych pieniędzy ?

Przelew. ^_^

Co do tematu, to jest to dość dziwne ,że na start dostaje się te 20zł za praktycznie nic ;) Z logicznego punktu widzenia im się to nie opłaca, bo przecież można się na tym wzbogacić.... Dodam ,iż nie widziałem jeszcze żadnej skargi na tą stronę-choć oferta wydaje się dość podejrzana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...