Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor

Prime.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jutro ma być wymieniony monitor mój PHILIPS nie znam modelu ponieważ nie wiem gdzie to sprawdzić w komputerze

na MONITOR LCD 22 LED LG i chciałbym się dowiedzieć:

- gdzie mogę w komputerze sprawdzić nazwę obecnego monitoru

- prosiłbym kogoś o krótkie opisanie tego LG'ka czy dobry w jakiej cenie itp :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

rusz dupsko od kompa i zobacz ZA MONITOREM tam pisze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jezeli chcesz lg, najlepszym wyborem bedzie ips224v, nie kosztuje jakos duzo i jest dobry jakosciowo, jezeli nie musi byc lg to kup benq gl2250

Opublikowano

a ja polecam syncmaster s24b300hs, naprawdę dobry monitor w przystepnej cenie :)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Nie placz misiu, masz bol dupki ze polecam samsunga a ty lg? "Śmieszny jesteś"...

Opublikowano

Skoro polecasz gorszy to nie wiem kto jest śmieszny :mellow:

Może podasz budżet jak jeszcze nie kupiłeś, bo jak kupiłeś to opinie możesz na google popatrzeć :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Czemu niby gorszy?

Ten lg ma chwiejną podstawę, słabą czerń, mniejszą matrycę, słabe kąty widzenia.. więc?

Opublikowano

No tak, nie ma to jak zmyslac, zeby nie wyjść na debila. Sa modele lg ktore takie sa no ale prosze cie, takich tu polecamy... Akurat te ipsy co podawałem sa sprawdzone.. Mam takiego i jest bardzo dobry, czern-nie jest jakas wyśmienita ale jest super, matryca ips tez jest całkiem fajna... Lecz benq, ktorego podałem bedzie lepszy, jest tańszy i kazdy go sobie chwali.

Opublikowano

Aha - mi mówisz że polecam coś co JA mam, i że jestem śmieszny a sam polecasz coś co Ty masz... Bez jaj, miałem dużo samsungów i są naprawdę dobre, jeden z moich samsungów ma 6 lat i jest jak nowy :D

Poza tym nie wymyślam, takie są fakty, zapraszam do testów tych monitorów..

Opublikowano

Kazdego kogo zapytam nie poleca samsungow, przemawiają za nimi stare tnki, mam starego crt i jest dobry, ale crt to nie led czy lcd. Autor chciał lg, wiec poleciłem mu model ktory jest najlepszy w takim przedzialey, nie kazałem mu go brac, bo poleciłem mu benqa, ktory jest lepszy nisz te twoje szajsungi.

Opublikowano

monitor jest przyznany z funduszów państwa nie moich chodzi mi tylko czy ten co padałem będzie dobry a nie czy są lepsze ;x

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...